Jan Ø. Jørgensen i chok-nederlag

Jan Ø. Jørgensen skuffede stort i anden runde ved India Open og er ude efter nederlag i tre sæt

Jan Ø. Jørgensen er ude og misser opgøret med Viktor Axelsen (Foto: Jens Dresling)
Jan Ø. Jørgensen er ude og misser opgøret med Viktor Axelsen (Foto: Jens Dresling)

Som forventet strøg Viktor Axelsen let gennem anden runde af Yonex Sunrise India Open i badminton. Dermed var der lagt op til dansk duel mellem Axelsen og Jan Ø. Jørgensen i kvartfinalen, men sidstnævnte tabte overraskende til indiske Prannoy Kumar.

Topseedede Jan Ø. Jørgensen sikrede sig ellers planmæssigt første sæt 21-18 og kom fint fra land i andet sæt. Midtvejs gik han dog i stå, og inderen kunne sikkert snuppe sættet med 21-14.

Se også: Jan Ø. Jørgensen får sikker start

Skuffelsen lurede for alvor, da Jan Ø. Jørgensen fik en katastrofal start på tredje sæt. Lynhurtigt kom han bagud 2-8, inden han fik gang i spillet igen. En god stime bragte ham på 13-13, men så gik den danske favorit helt i stå.

Prannoy Kumar tog otte af de følgende ni point, og så var overraskelsen en kendsgerning med endnu en indisk sætsejr på 21-14 i tredje sæt.

Se også: Suspenderet stjerne håber på OL i 2016

Viktor Axelsen skal nu forsøge at redde den danske ære i herresingle, når han står over for Prannoy Kumar i kvartfinalen.

Den unge dansker var ganske suveræn, da han vandt i sikker stil over Lin Yu Hsien fra Taiwan med cifrene 21-10 og 21-12.

Ud over det skuffende nederlag til Jan Ø. Jørgensen har torsdagen hidtil kastet lutter danske sejre af sig.

Den topseedede mixeddouble med Joachim Fischer og Christinna Pedersen er kvartfinaleklar efter sejr på 21-15 og 21-14 over et tysk par, og kollegerne Mads Kolding og Kamilla Rytter Juhl fulgte trop med 21-10, 21-15 over et par fra Taiwan.

Senere torsdag skal de danske herre- og damedoubler også i aktion.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere