Jan Ø. Jørgensen knækker tysk overraskelse i semifinale

Jan Ø. Jørgensen var på direkte kurs mod sejren, da Marc Zwiebler valgte at opgive i andet sæt

(Arkivfoto: Jens Dresling)
(Arkivfoto: Jens Dresling)

Den forsvarende mester Jan Ø. Jørgensen fortsætter kursen mod et titelforsvar i Super Series Premier-turneringen Indonesia Open i Jakarta.

Danmarks bedste singlespiller levede lørdag eftermiddag op til forventningerne og gjorde det af med den tyske overraskelse Marc Zwiebler, der opgav med en skade i andet sæt på et tidspunkt, hvor Jørgensen var på direkte kurs mod sejren.

Useedede Zwiebler er nummer 19 på verdensranglisten, og Jørgensen gik ind til kampen som klar favorit foran 5-2 i indbyrdes opgør.

Men tyskeren havde fået selvtillid efter sine flotte præstationer i den indonesiske hovedstad, og han hang flot på i første sæt, som var tæt indtil 18-17, hvor tre kvikke point afgjorde tingene til dansk fordel.

I andet sæt var det dog, som om Zwiebler mistede modet en smule. Jan Ø. Jørgensen tog initiativet og gik ubesværet fra 4-4 til 11-5, inden Zwiebler måtte opgive med en skade.

I slutkampen skal Jan Ø. Jørgensen møde endnu en overraskelse i form af japaneren Kento Momota, der er seedet otte i turneringen.

Jørgensen har vundet tre af de hidtidige fire kampe mellem de to.

0 kommentarer
Vis kommentarer