Jan Ø. Jørgensen slider sig i kvartfinale i All England

Jan Ø. Jørgensen var i store problemer, men danskeren vandt over Boonsak Ponsana i anden runde i All England.

(Foto: Jens Dresling)
(Foto: Jens Dresling)

Danmarks bedste badmintonspiller i herresingle, Jan Ø. Jørgensen, er klar til kvartfinalen i All England efter en sejr på 28-26, 21-15 over Boonsak Ponsana.

Især i første sæt var andenseedede Jan Ø. Jørgensen i store problemer, men han vandt efter 31 minutters hård fight 28-26.

Boonsak Ponsana var flere gange tæt på at vinde første sæt, som thailænderen længe så ud til at styre, men Jan Ø. Jørgensen gav aldrig op og kæmpede sig hele tiden tilbage.

- Det var ikke noget kønt sæt, men jeg synes, jeg holdt sammen på det i omboldene. Men han var bare snu, jeg prøvede at ændre noget hver gang, jeg havde en matchbold.

- Men så hev han et eller andet slag op ad hatten, og det er det, han kan. Man kommer til at stå og se lidt dum ud mod ham en gang i mellem, siger Jan Ø. Jørgensen.

I andet sæt kom Boonsak Ponsana bedst fra start med føringer på 4-0, 7-1 og 8-2, men Jan Ø. Jørgensen havde kvalitet til at vende kampen.

- Det er super godt, jeg er godt tilfreds med at komme til kvartfinalen med to tosætskampe i bagagen, siger Jan Ø. Jørgensen.

Spørgsmål: Har du masser af kræfter tilbage?

- Ja, det er meget at skyde med, og jeg glæder mig, lyder det fra Jan Ø. Jørgensen.

I kvartfinalen kan Jan Ø. Jørgensen risikere at møde danske Viktor Axelsen, hvis den ottendeseedede dansker vinder sin kamp i anden runde mod ireren Scott Evans senere onsdag aften.

Damedoublen Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl gik også videre til kvartfinalen med en sejr i to sæt.

Den fjerdeseedede danske double vandt tidligere torsdag 21-15, 21-18 efter 51 minutters spil.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere