Jan Ø. Jørgensen vinder tæt opgør mod ung indoneser

Badmintonspilleren Jan Ø. Jørgensen var i problemer, da han fredag vandt over indonesiske Jonatan Christie

Jan Ø. Jørgensen slog fredag den 18-årige Jonatan Christie og er derfor i semifinalen i Super Series Premier-turneringen Indonesia Open i Jakarta. (Foto: Jens Dresling)
Jan Ø. Jørgensen slog fredag den 18-årige Jonatan Christie og er derfor i semifinalen i Super Series Premier-turneringen Indonesia Open i Jakarta. (Foto: Jens Dresling)

Den danske badmintonspiller Jan Ø. Jørgensen er videre til semifinalen i Super Series Premier-turneringen Indonesia Open i Jakarta efter et tæt opgør.

Jan Ø. Jørgensen vandt fredag kvartfinalen 14-21, 21-19, 21-14 over den 18-årige indoneser Jonatan Christie.

Danskeren var i første sæt i problemer og kom hurtigt bagud med 1-6. Herefter kom han op på 7-7, men det endte alligevel med et sikkert første sæt til Jonatan Christie.

I andet sæt gik det bedre for danskeren, som han først førte med 10-6. Den føring kunne han dog ikke holde, og han var nede med 13-17. Danskeren tog dog nogle vigtige point til sidst og vandt andet snævert 21-19.

Til sidst så det ud som om, at Jan Ø. Jørgensen havde lidt mere styr på spillet. Her kom han op og førte 14-9, og han vandt til sidst 21-14.

Jan Ø. Jørgensen har tidligere vundet turneringen, og sidste år spillede han også mod den dengang 17-årige Jonatan Christie, hvor han dog vandt i to sæt i en noget mere overlegen sejr.

Jan Ø. Jørgensen skal nu møde vinderen af Yun Hu fra Hong Kong og kineseren Houwei Tian, der også spiller semifinale fredag.

Jan Ø. Jørgensen spillede sig problemfrit videre ved anden runde i Indonesien. (Foto: AP) Badminton Jan Ø. Jørgensen baner sig sikker vej til kvartfinale

Rigtige helte behøver ikke mere end et par timers søvn, før de er klar til et nyt glas champagne (Foto: Jakob Jørgensen) Badminton Mesterlanding: Helte med en lille fjer på

Jan Ø. Jørgensen er den af de nuværende danske badminton-stjerne, der har tjent mest i sin karriere. Der er dog langt op til Peter Gade, der anslået har tjent mere end 100 millioner kroner i sin karriere. Foto: Eyevine Sport Fjerbold-millionærer: Så godt tjener de danske badminton-stjerner

2 kommentarer
Vis kommentarer