Jan Ø. Jørgensen vinder tæt opgør mod ung indoneser

Badmintonspilleren Jan Ø. Jørgensen var i problemer, da han fredag vandt over indonesiske Jonatan Christie

Jan Ø. Jørgensen slog fredag den 18-årige Jonatan Christie og er derfor i semifinalen i Super Series Premier-turneringen Indonesia Open i Jakarta. (Foto: Jens Dresling)
Jan Ø. Jørgensen slog fredag den 18-årige Jonatan Christie og er derfor i semifinalen i Super Series Premier-turneringen Indonesia Open i Jakarta. (Foto: Jens Dresling)

Den danske badmintonspiller Jan Ø. Jørgensen er videre til semifinalen i Super Series Premier-turneringen Indonesia Open i Jakarta efter et tæt opgør.

Jan Ø. Jørgensen vandt fredag kvartfinalen 14-21, 21-19, 21-14 over den 18-årige indoneser Jonatan Christie.

Danskeren var i første sæt i problemer og kom hurtigt bagud med 1-6. Herefter kom han op på 7-7, men det endte alligevel med et sikkert første sæt til Jonatan Christie.

I andet sæt gik det bedre for danskeren, som han først førte med 10-6. Den føring kunne han dog ikke holde, og han var nede med 13-17. Danskeren tog dog nogle vigtige point til sidst og vandt andet snævert 21-19.

Til sidst så det ud som om, at Jan Ø. Jørgensen havde lidt mere styr på spillet. Her kom han op og førte 14-9, og han vandt til sidst 21-14.

Jan Ø. Jørgensen har tidligere vundet turneringen, og sidste år spillede han også mod den dengang 17-årige Jonatan Christie, hvor han dog vandt i to sæt i en noget mere overlegen sejr.

Jan Ø. Jørgensen skal nu møde vinderen af Yun Hu fra Hong Kong og kineseren Houwei Tian, der også spiller semifinale fredag.

Se også: Jan Ø. Jørgensen baner sig sikker vej til kvartfinale

Se også: Mesterlanding: Helte med en lille fjer på

Jan Ø. Jørgensen er den af de nuværende danske badminton-stjerne, der har tjent mest i sin karriere. Der er dog langt op til Peter Gade, der anslået har tjent mere end 100 millioner kroner i sin karriere. Foto: Eyevine Sport og Spil Fjerbold-millionærer: Så godt tjener de danske badminton-stjerner

2 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere