Jordskælv vækkede danske badmintonspillere i Japan

Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl satte punktum for en fantastisk dansk semifinaledag ved Japan Open

Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl er klar til finalen i Japan. (Foto: AP)
Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl er klar til finalen i Japan. (Foto: AP)

De danske badmintonspillere fik ikke den bedste oplevelse inden lørdagens semifinaler ved Super Series-turneringen Japan Open.

For lørdag morgen japansk tid blev spillerne vækket af et kraftigt jordskælv i Tokyo, fortæller Joachim Fischer.

- Jeg tror, vi alle vågnede i morges klokken seks, da man troede, vores hotel var ved at falde sammen. Det var en rimelig vild oplevelse, siger Joachim Fischer til badminton.dk

Se også: Danskerne buldrer i finalerne i Japan

Trods forskrækkelsen lykkedes det senere lørdag alle danske semifinalister at gå videre til søndagens finaler.

Mixeddoublen Joachim Fischer og Christinna Pedersen spillede sig i den første finale, siden de fik en andenplads med hjem fra India Open i marts.

- Jeg tror bare, vi har fået spillet lidt over på vores præmisser. Vi har god fart i benene og styrer mange af duellerne.

- Det er fedt med en ny finale, jeg tror vi er oppe på 20 Super Series-finaler, og vi er stolte af, at vi kan blive ved med at levere resultater, siger Joachim Fischer.

Syvendeseedede Viktor Axelsen spillede sig også videre til finalen efter en sejr i to sæt mod Chou Tien Chen fra Taiwan.

Se også: Klar til semifinale efter drama: Axelsen i fornemt comeback

Søndag møder Axelsen den femteseedede kineser Lin Dan, som slog indoneseren Tommy Sugiarto i lørdagens anden semifinale i herresingle.

Damedoublen Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl er også finaleklar og møder den nye kinesiske konstellation Zhao Yunlei og Zhong Qianxin.

Søndag er der dermed gode muligheder for den første danske Super Series-titel siden Mathias Boe og Carsten Mogensens All England-triumf i herredouble i marts.

Se også: Viktor Axelsen smadrer dansk rival

0 kommentarer
Vis kommentarer