Kæmpe OL-dilemma: Dansk par viser storform

Mads Conrad-Petersen og Mads Pieler Kolding udraderede det japanske par, der torsdag slog OL-konkurrenterne

Mads Conrad-Petersen og Mads Pieler Kolding slog det japanske par, der ellers netop har slået Boe/Mogensen (Foto: Jakob Jørgensen)
Mads Conrad-Petersen og Mads Pieler Kolding slog det japanske par, der ellers netop har slået Boe/Mogensen (Foto: Jakob Jørgensen)

Mads Conrad-Petersen og Mads Pieler Kolding gav ledelsen i Badminton Danmark endnu mere at tænke over fredag, da de to danskere leverede en fremragende indsats i Super Series Premier-turneringen Indonesia Open i Jakarta.

Den danske duo slås om OL-billetten i herredouble med Mathias Boe og Carsten Mogensen, der torsdag blev sendt ud i Indonesien af japanerne Takeshi Kamura og Keigo Sonoda.

De selvsamme japanere fik store klø af Mads Conrad-Petersen og Mads Pieler Kolding, der i overlegen stil vandt fredagens kvartfinale med 21-13, 21-12 og dermed spillede sig i semifinalen i Indonesien.

Det helt store spørgsmål er, hvilket af de to par, der skal til OL. Det er op til Badminton Danmark. Afgørelsen træffes senest 13. juni.

Se også: Efter hjerneoperation: Badmintonstjerne vil til OL

At Carsten Mogensen overhovedet er i spil til OL er i sig selv lidt af et mirakel, efter han i februar under EM i Rusland fik konstateret en såkaldt aneurisme i hjernen og måtte opereres.

Men i Indonesien fik Mogensen vist, at han er i stand til at spille med i verdenseliten. Men det gjorde Mads Conrad-Petersen og Mads Pieler Kolding i meget høj grad også.

Danskerne styrede sig sikkert gennem første sæt mod de to japanere, som de vandt overlegent 21-13. I andet sæt fortsatte de to danskere deres fantastiske spil.

Den danske duo møder i semifinalen lørdag kineserne Chai Biao og Hong Wei.

Jan Ø. Jørgensen er den af de nuværende danske badminton-stjerne, der har tjent mest i sin karriere. Der er dog langt op til Peter Gade, der anslået har tjent mere end 100 millioner kroner i sin karriere. Foto: Eyevine Sport og Spil Fjerbold-millionærer: Så godt tjener de danske badminton-stjerner

De to danske par stod for årets bedste badminton-duel i 2015:

5 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere