Kræftramt stjerne udskyder comeback

Lee Chong Wei opgiver at gøre comeback ved All England. Nu stiler han efter Malaysia Open i april

Lee Chong Wei har udskudt sit comeback. Foto: Ritzau Scanpix
Lee Chong Wei har udskudt sit comeback. Foto: Ritzau Scanpix

Den malaysiske badmintonstjerne Lee Chong Wei venter yderligere en måned med at vende tilbage til banen efter at have kæmpet med en kræftsygdom siden juli sidste år.

Lee Chong Wei stilede oprindelig efter at gøre comeback ved All England, der begynder 6. marts, men den plan har han opgivet. I stedet satser han nu på Malaysia Open i begyndelsen af april.

- Jeg har en ny aftale med min læge i Taiwan i næste måned. Når jeg får grønt lys fra ham, vil jeg gøre comeback. Forhåbentlig i Malaysia Open.

- Tiden er ikke inde til et comeback endnu, jeg må tage det roligt og skridt for skridt i samråd med min læge, siger han ifølge AFP til lokale medier i Malaysia.

Den 36-årige veteran har blev sidste sommer ramt af kræft i næsen og gennemgik et intensivt behandlingsforløb i Taiwan.

Behandlingen havde så positiv effekt, at Lee Chong Wei i november kunne bekendtgøre, at han agter at vende tilbage til badmintonbanen med OL i 2020 som det store mål i horisonten.

Han kommer dog til at arbejde hårdt for at få en billet til legene i Tokyo. Efter syv måneders turneringspause er Lee Chong Wei dumpet ned som nummer 30 i verden og er nu blot tredjebedste malaysiske spiller på ranglisten.

Et land kan højst sende to singlespillere til OL - og kun hvis de begge er rangeret blandt verdens 16 bedste.

Lee Chong Wei har taget sølv ved de seneste tre olympiske lege.

Foto: AP Badminton Verdensstjerne kæmper med frygtet sygdom: Kunne ikke tale eller spise

Lee Chong Wei til højre på præmieskamlen under OL - flankeret af guldvinder Chen Long og bronzevinder Viktor Axelsen. Foto: AP Badminton Verdensstjernen holder sig væk: Har kræft i næsen

FCK's Peter Ankersen og FCM's Marc Dal Hende i hård kamp om bolden i en kamp i efteråret. I foråret kommer de to til at slås om guldet. Foto: Anita Graversen Sport og Spil Klar, parat, Superliga-start: Sådan står klubberne inden foråret

0 kommentarer
Vis kommentarer