Lee Chong Wei massakrerer Jan Ø. Jørgensen

Der var klasseforskel, da Jan Ø. Jørgensen blev besejret af Lee Chong Wei i Malaysia Open på 36 minutter

Jan Ø. Jørgensen kom til kort mod hjemmebanefavoritten Lee Chong Wei i Malaysia Open. (Foto: AP/Joshua Paul)
Jan Ø. Jørgensen kom til kort mod hjemmebanefavoritten Lee Chong Wei i Malaysia Open. (Foto: AP/Joshua Paul)

Det lykkedes heller ikke for Jan Ø. Jørgensen at besejre hjemmebanefavoritten Lee Chong Wei i Super Series Premier-turneringen Malaysia Open.

I lørdagens semifinale tabte Jan Ø. Jørgensen 7-21, 14-21 til Lee Chong Wei, og dermed led han samme skæbne som landsmanden Viktor Axelsen gjorde fredag i kvartfinalen mod samme modstander.

Jan Ø. Jørgensen kæmpede hårdt for at være med i det høje tempo, men der var ganske enkelt klasseforskel på de to spillere. Lee Chong Wei fløj i høj fart rundt på gulvet, og foran nettet var den andenseedede spiller uhyggelig skarp.

Derfor blev første sæt også en kort fornøjelse. Cirka et kvarter tog det for Lee Chong Wei at udspille Jan Ø. Jørgensen og vinde 21-7.

Danskeren kom lidt bedre med i andet sæt, men der var reelt ikke tvivl om udfaldet. Jan Ø. Jørgensen ramte aldrig det niveau, som fredag sendte ham i semifinalen, da han ydmygede den dobbelte olympiske mester Lin Dan 21-17, 21-4.

Semifinalen blev endestationen for Joachim Fischer og Christinna Pedersen ved Malaysia Open. (Foto: AP/Simon Cooper) Badminton Danske doubler misser finalen i Malaysia

Efter det danske nederlag i semifinalerne i både mixeddouble og herredouble tidligere lørdag står det nu klart, at søndagens finalekampe i Shah Alam bliver uden dansk deltagelse.

Publikum skal dog nok få set god badminton alligevel. I herrernes finale venter der et brag mellem Lee Chong Wei og den kinesiske verdensetter Chen Long, der er forsvarende mester i turneringen.

Tidligere i karrieren har Lee Chong Wei vundet Malaysia Open ti gange, men han var ikke med i sidste års udgave af turneringen. I 2007 og 1998 vandt Peter Gade Malaysia Open i herresingle, og det samme gjorde hans danske landsmand Erland Kops i 1967.

0 kommentarer
Vis kommentarer