Lyncomeback: Hjerneopereret på banen igen

Badmintonspilleren Carsten Mogensen er tilbage på træningsbanen. Det viser video på Facebook

Carsten Mogensen har kæmpet sig tilbage på benene igen efter sin hjerneoperation. Og nu træner han minsandten igen. (Foto: Jens Dresling)
Carsten Mogensen har kæmpet sig tilbage på benene igen efter sin hjerneoperation. Og nu træner han minsandten igen. (Foto: Jens Dresling)

Den hjerneopererede badmintonspiller Carsten Mogensen er kommet sig så meget, at han nu er tilbage på træningsbanen.

På Facebook-profilen 'Mathias Boe and Carsten Mogensen', som de to spillere har sammen, er der blevet lagt en video op, som viser Mogensen i aktion på træningsbanen.

- Tilbage på banen, stille og rolig, står der på opslaget til videoen.

I det korte videoklip ser man Carsten Mogensen slå nogle få korte bolde tilbage.

18. februar i forbindelse med EM for hold blev Carsten Mogensen ramt af en bristet aneurisme i hjernen. Han blev opereret og var efterfølgende indlagt på et hospital i Kazan.

Carsten Mogensen med kæresten Mie Skov. De to har dannet par siden OL i London og har sønnen Benjamin Noah sammen. (Foto: All Over Press) Sport og Spil Ramt af hjerneblødning: Vennerne savner dansk stjerne

Det er stadig uvist, om han bliver i stand til at genoptage karrieren og når at blive klar til sommerens OL, men videoen er i hvert fald et godt tegn i forhold til Carsten Mogensens fysiske tilstand.

Sammen med doublemakker Mathias Boe har Carsten Mogensen blandt andet vundet sølv ved både VM og OL, og inden Mogensens operation var duoen regnet som et dansk medaljehåb ved OL i Rio.

Boe og Mogensen er forsvarende All England-mestre, men grundet sidstnævntes operation fik de ikke mulighed for at forsvare titlen i den igangværende turnering i Birmingham.

11 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere