Mathias Boe får wildcard med ny makker ved EM

Grundet Carsten Mogensens hjerneoperation stiller Mathias Boe op med Mathias Christiansen EM i badminton

Mathias Boe og Carsten Mogensen danner normalt par, men efter Mogensens pludselige hjerteoperation må Boe nu stille op med Mathias Christiansen i stedet. Det nye par har fået EM-wildcard. (Foto: Peter Hove Olesen)
Mathias Boe og Carsten Mogensen danner normalt par, men efter Mogensens pludselige hjerteoperation må Boe nu stille op med Mathias Christiansen i stedet. Det nye par har fået EM-wildcard. (Foto: Peter Hove Olesen)

Doublespilleren Mathias Boe har savnet en makker, siden Carsten Mogensen 20. februar blev opereret i hjernen, da han var i Rusland for at spille EM for hold.

Nu får Boe i hvert fald lejlighedsvis en ny makker og den kamptræning, han har efterlyst.

Ved det forestående EM for individuelle stiller han i herredouble op sammen med Mathias Christiansen, skriver Badminton Danmark på sin hjemmeside.

Se også: Frustreret Boe får ikke lov at spille med kineser

De to har fået et wildcard, så de kan danne konstellation i franske Vendée. Det bliver første gang, at de står på samme side af nettet i en kamp.

- Nu skal vi træne sammen her i Brøndby Hallen op til mesterskabet, hvor vi skal have styr på nogle aftaler, og så må vi se, hvordan det går, siger Mathias Christiansen.

- Jeg glæder mig rigtig meget. Boe er en, som jeg prøver at lære af til hver træning, så derfor glæder jeg mig til den læringsproces, der er i at spille med ham, tilføjer han.

Da Carsten Mogensen ikke har udsigt til at spille turneringer i den nærmeste fremtid, har Boe søgt andre muligheder for at få kamptræning.

Se også: Lyncomeback: Hjerneopereret på banen igen

Således havde han stablet et makkerskab op med kineseren Cai Yun, så de to kunne spille sammen ved turneringer i Singapore og Malaysia, men den plan satte Det Kinesiske Badmintonforbund en stopper for.

Nu kan Boe i det mindste se frem til at spille EM fra 26. april.

I alt 20 danskere deltager ved EM, heraf er syv debutanter; Natalia Koch Rohde, Emil Holst, Sara Thygesen, Maiken Fruergaard, Niclas Nøhr, Mathias Christiansen og Lena Grebak.

Ved det seneste EM for individuelle i 2014 vandt Jan Ø. Jørgensen, Joachim Fischer/Christinna Pedersen og Christinna Pedersen/Kamilla Rytter Juhl guld til Danmark. De stiller alle op til titelforsvar.

Se også: Carsten Mogensen er tilbage i Danmark

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere