Mia Blichfeldt færdig ved Denmark Open

Mia Blichfeldt tabte i anden runde ved Denmark Open til indonesiske Gregoria Tunjung

Mia Blichfeldt kunne ikke følge op på de fine takter, og tabte til indonesiske Gregoria Tunjung. Foto: AP
Mia Blichfeldt kunne ikke følge op på de fine takter, og tabte til indonesiske Gregoria Tunjung. Foto: AP

Mia Blichfeldt blev torsdag sendt ud af Denmark Open i anden runde. Indonesiske Gregoria Tunjung vandt opgøret efter tre sæt med cifrene 16-21, 21-16, 21-11.

En tydeligt skuffet Blichfeldt havde efter kampen svært ved at holde tårerne tilbage. Hun var træt, og det spillede ind på præstationen.

- Mine ben var tungere, end de plejede at være, og det var super ærgerligt. Jeg har ikke haft nogen hviledage overhovedet, siger Blichfeldt.

Blichfeldt tabte momentum i andet sæt efter en lille pause i spillet, hvor Tunjung fik lægebehandling for en skade. Det spillede dog ikke ind.

- Det synes jeg ikke. Jeg prøvede at tage det meget cool. Jeg kunne bare mærke, at jeg stille og roligt blev træt, siger hun.

Der var på forhånd lagt op til en tæt duel med Blichfeldt placeret som nummer 18 på verdensranglisten og Gregoria Tunjung placeret som nummer 19.

Blichfeldt kom ind til kampen med en god portion selvtillid, efter at hun i første runde havde sendt verdens nummer fem, Carolina Marín, ud af turneringen.

Det ændrede dog ikke på, at det danske badmintonhåb fik en meget nervøs start og hurtigt var bagud 0-7, efter flere bolde der endte bag baglinjen.

Blichfeldt rystede den svage start af sig og halede ind med fire point i streg til stillingen 5-8. Efter flere svage bolde fra Tunjung spillede Blichfeldt sig foran til stillingen 11-10.

Danskeren fik pludselig momentum og vandt første sæt 21-16.

I andet sæt spillede Blichfeldt mere aggressivt og samtidig løb Tunjung ind i en skade, der tydeligt påvirkede indoneserens spil. Lægeholdet blev tilkaldt, og efter en kort pause kom hun haltende tilbage på banen.

Tunjung spillede sig alligevel foran til stillingen 14-13 og fortsatte efterfølgende med en stime af point til stillingen 17-13. Indoneseren vandt andet sæt 21-16.

De to spillere fandt aldrig deres bedste spil frem og fulgtes ad i begyndelsen af tredje sæt. Tunjung havde dog et ekstra niveau og tog føringen 13-6. Hun vandt sættet 21-11.

Dermed er Blichfeldt ude af Denmark Open.

Voldsom jubel over dansk chok-sejr: Vi måtte ringe til skadestuen

Stor respekt fra verdens bedste efter danske øretæver

Sensation: Ung dansker chok-sejrer mod verdensmester