Nedtur for Axelsen: Misser semifinale

Med nederlag i to sæt er herresinglen Viktor Axelsen ude af badmintonturneringen i Hongkong

Viktor Axelsen er ude af Hong Kong Open. Foto: Jens Dreisling
Viktor Axelsen er ude af Hong Kong Open. Foto: Jens Dreisling

Den danske badmintonstjerne Viktor Axelsen tabte fredag til Lee Cheuk Yiu, der spillede på hjemmebane, i kvartfinalen i Hong Kong Open.

Danskeren tabte med cifrene 14-21, 19-21.

Danskeren kom bagud fra start i første sæt, tog en lille føring på 6-5, men 23-årige Lee Cheuk Yiu stak af fra ham og vandt med hele syv point.

Andet set så mere lovende ud, da den 25-årige dansker kom foran med 3-0, men Lee Cheuk Yiu halede ind på danskeren, og det blev en tæt kamp indtil slut, hvor Axelsen måtte se sig slået.

Også Anders Antonsen måtte se sig slået i kvartfinalen. Han tabte med cifrene 15-21, 13-21 til indoneseren Jonatan Christie, der var seedet som nummer seks.

Antonsen, der var fjerdeseedet, kom hurtigt bagud 3-8, og det formåede han aldrig at svare tilbage på. I andet sæt fulgte danskeren med til 7-7, men derfra var Christie klart bedst.

Bedre gik det ikke for de to danske herredoubler og damedoublen.

Her tabte doublerne Maiken Fruergaard og Sara Thygesen samt Mathias Boe og Mads Conrad-Petersen deres kvartfinaler og røg dermed ud af turneringen.

Torsdag røg Kim Astrup og Anders Skaarup ud af turneringen. Det danske par, der var seedet som nummer otte, tabte med cifrene 15-21, 13-21 til malaysiske Aaron Chia og Soh Wooi Yik.

Efter fredagens kampe er der dermed ikke flere danskere tilbage i turneringen, der rangerer på niveau 4 på World Touren.

Kristian Jensen (th) fra Frederikshavn White Hawks risikerer fængselsstraf efter en voldsepisode mod en modspiller. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix Ishockey Forklarer overfald: Derfor slog han modstander bevidstløs
Discovery vil forsøge at lokke YouSee-kunder til at skifte til streaming. Midlet er blandt andet et tilbud om billig Superliga-fodbold det næste halve år. Foto: Lars Poulsen Superligaen Efter konflikt: Dumper prisen på Superliga-fodbold
Foto: Tony O'Brien/Reuters/Ritzau Scanpix Tennis Federer jubler efter første sejr over Djokovic i fire år

1 kommentar
Vis kommentarer