Nedtur og triumf for danskerne i All England

Kamilla Rytter Juhl og Mads Pieler Kolding er ude af All England, hvor Joachim Fischer og Christinna Pedersen til gengæld er klar semifinalen

Kamilla Rytter Juhl og Mads Pieler Kolding er ude af All England. (Arkivfoto: Peter Hove Olesen)
Kamilla Rytter Juhl og Mads Pieler Kolding er ude af All England. (Arkivfoto: Peter Hove Olesen)

Der er stadig mulighed for dansk succes i mixeddouble ved den traditionsrige badmintonturnering All England efter blandede resultater i fredagens kvartfinaler.

Først tabte Kamilla Rytter Juhl og Mads Pieler Kolding en tæt kamp efter tre sæt mod et indonesisk par, mens Joachim Fischer og Christinna Pedersen i mere komfortabel stil vandt i to sæt over et kinesisk par.

Juhl og Koldings kvartfinale begyndte ellers godt set med danske briller. Efter en sejr på 22-20 i første sæt gik det dog ned ad bakke, og det danske par tabte 19-21 og 14-21 i de følgende to sæt til det indonesiske par Praveen Jordan og Debby Susanto.

Se også: Dansk herredouble skaber All England-sensation

Som cifrene antyder, var der stor jævnbyrdighed mellem de to par i kampen.

Det så rigtig godt ud for danskerne, der efter at have vundet første sæt var på vej i semifinalen med en 7-2-føring i andet sæt. Den føring blev dog sat over styr, og danskerne tabte andet sæt.

I tredje sæt gik det helt skidt, og midtvejs var Juhl og Kolding bagud 6-11, før det senere blev til et 14-21-nederlag.

På samme bane blev det dog efterfølgende til dansk succes, da Joachim Fischer og Christinna Pedersen slog kineserne Lu Kai og Huang Yaqiong i to sæt med 21-17, 21-15. Kampen varede 44 minutter.

Se også: Sen lur hjalp Axelsen videre i midnatsforestilling

I første sæt førte Fischer og Pedersen fra start til slut, mens andet sæt også var præget af dansk dominans.

Midtvejs førte danskerne 11-6, og sejren var aldrig i fare, selv om Fischer og Pedersen missede fire matchbolde, inden sættet blev vundet 21-15

Juhl og Kolding har hver især mulighed for at tage revanche for mixed-nederlaget, inden det bliver fyraften. De spiller begge kvartfinaler i henholdsvis herre- og damedouble senere fredag.

I damedoublen danner Kamilla Rytter Juhl par med Christinna Pedersen, der har mulighed for sin anden fredagssejr.

1 kommentar
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere