Se Tøffe få klø af Camilla Martin: 'Jeg har fået en fiber i ryggen'

Stig Tøfting havde under stor hype udfordret sin tv-kollega, badmintondronningen Camilla Martin - og det skulle han nok ikke have gjort

Følg Badminton

Det kan godt være, han er kendt som en ’bad boy’, men nogen bad-mintonstjerne er han ikke. I alt fald ikke nok til at hamle op med den ægte vare i nydelig skikkelse af Camilla Martin.

Stig Tøfting havde under megen hype udfordret sin Viasat-kollega, verdensmesteren fra 1999, til fjer-duel i Gentofte, hvor han havde fået aftalt, at han selv kun skulle forsvare den ene halvdel af sin bane, mens han selv kunne sende bolden rundt på hele Camilla Martins.

Det var dog Stig Tøfting, der fik lov at løbe mest – iført sine klassiske, lyseblå sko, Handball Special. Derfor stod alt da heller ikke knivskarpt i erindringen efter kampen.

- Min målsætning var at lave mindst ti point i hvert sæt, men det lykkedes ikke helt. Første sæt sluttede ellers 21-10 eller 21-11. Jeg kan ikke helt huske det, for jeg var helt væk. Men andet sæt tabte jeg 7-21, erkendte han - stadig let prustende - et par timer efter strabadserne.

- Men jeg fik hende da ned at ligge et par gange og fik også gjort hende irriteret, så det var fint.

Han har selv hypet begivenheden flittigt på de sociale medier og i den sammenhæng udfoldet noget nær bokse-retorik som den showmand, den tidligere fodboldprof også elsker at være.

camilla martin tøfting

Om baggrunden for dysten fortæller han:

- Vi mødtes for 24 år siden i en kamp i Århus, hvor jeg tabte 14-15 efter at have fået 14 point på forskud. Men det var også dengang, man skulle erobre serven, før man kunne score point.

- Siden har der været lidt drillerier, som så endte i en udfordring, og så skulle den selvfølgelig også have en over nakken.

- Jeg havde fået lavet T-shirts til kampen. Den, jeg havde på, var prydet af et portræt af hendes hademodstander, kinesiske Gong, og cifrene fra VM- og OL-finalerne, hvor hun slog Camilla stort.

- Selv fik hun en med sin alder på ryggen og meritter foran.

- Okay, hun vandt. Det havde vel heller ikke været så godt andet. Og det var så årets showkamp.

- Vi har aftalt, at vi mødes på banen igen om 24 år, så den kamp kommer du jo ikke til at skrive om, lyder det venligt fra dagens taber.

 

Mere fra Ekstra Bladet+

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind