Sejrede i dansker-duel: Jan Ø. Jørgensen i semifinalen

40 minutter skulle Jan Ø. Jørgensen bruge på at spille sig i semifinalen ved All England efter sejr over Victor Axelsen

Jan Ø. Jørgensen fik ram på Victor Axelsen, da de to danskere mødtes i kvartfinalen i All England. (Arkivfoto: Jens Dresling)
Jan Ø. Jørgensen fik ram på Victor Axelsen, da de to danskere mødtes i kvartfinalen i All England. (Arkivfoto: Jens Dresling)

Jan Ø. Jørgensen cementerer, at han er Danmarks bedste badmintonspiller.

I fredagens danske kvartfinale ved badmintonturneringen All England sejrede Jan Ø. Jørgensen sikkert i to sæt mod Viktor Axelsen.

De to danskere fulgtes pænt ad i første sæt, men rutinerede Jan Ø. Jørgensen viste klassen i slutningen af første sæt, og vandt senere andet sæt i suveræn stil.

Se også: Nedtur og triumf for danskerne i All England

Første sæt begyndte godt for Jan Ø. Jørgensen, der hurtigt kom foran med 8-2, før Viktor Axelsen svarede igen med en usædvanlig stime.

Hele ni point i træk vandt Axelsen, der dermed var foran 11-8 midtvejs i sættet.

Sættet skulle vise sig at blive noget af en gyser. Det var Jan Ø. Jørgensen, som havde sætboldene, men Axelsen fik afværget i tre omgange. I fjerde forsøg lykkedes det dog Jan Ø. Jørgensen at vinde første sæt med 24-22.

Se også: Axelsen før danskermøde i All England: Det er specielt

Det gav selvtillid til Danmarks bedste badmintonspiller, der satte sig tungt på andet sæt.

En stime på syv point i træk var med til at sikre Jan Ø. Jørgensen en føring på 11-6, og Viktor Axelsen formåede ikke at indhente det forspring.

Verdensranglistens nummer to vandt andet sæt med 21-14 og kan nu se frem til at spille om medaljer i den prestigefulde turnering i weekenden.

- Det er noget, jeg prøvede for to år siden (at være i semifinalen red.), og det er jeg super stolt af at gøre igen. Men jeg vil mere, for jeg har prøvet det før, siger Jan Ø. Jørgensen.

-  I går kunne jeg også mærke, at det der med at stå i en kvartfinale, det rør mig ikke rigtig mere. Det kan lyde lidt småarrogant, men folk må tænke, hvad de vil.

3 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere