Sent opgør: Boe og Mogensen vinder klokken 02 om natten

Den danske badmintonduos kamp ved Indonesia Open i Jakarta sluttede først natten til fredag lokal tid

Boe og Mogensen vandt et sent opgør. Foto: Jens Dresling
Boe og Mogensen vandt et sent opgør. Foto: Jens Dresling

Klokken lidt i to om natten ligger badmintonspillerne Mathias Boe og Carsten Mogensen sædvanligvis nok og sover, så de kan få den optimale forberedelse til træning eller kamp den efterfølgende dag.

Sådan var det imidlertid ikke natten til fredag i Indonesien - torsdag aften dansk tid - for da stod de danske verdensettere på en badmintonbane i Jakarta og sagde tak for kampen til et thailandsk par.

Mathias Boe og Carsten Mogensen var sat på som de absolut sidste på torsdagens program i anden runde ved Indonesia Open, hvor de mødte Bodin Isara og Nipitphon Phuangphuapet.

Efter en kamp på en time og ni minutter trak den danske herredouble sig sejrrigt ud af kampen med cifrene 24-22, 19-21, 21-13.

Mathias Boe og Carsten Mogensen er dermed klar til at spille med ved fredagens kvartfinaler.

Den danske duo rykkede torsdag op som nummer et på verdensranglisten.

Det skete, et år efter at Carsten Mogensen fik en hjerneblødning i forbindelse med hold-EM.

Efter hans genoptræning vendte de to tilbage og var med ved OL i Rio sidste år, og nu er de altså i top på verdensranglisten.

Tidligere torsdag tabte herredoublen Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmussen i to sæt til et kinesisk par.

Mixeddoublen Mathias Christiansen og Sara Thygesen kom til gengæld videre til kvartfinalerne med en sejr i to sæt over et indonesisk par.

Se også: Efter hjerneblødning og fire års fravær: Nu er dansk duo nummer et

Carsten Mogensen med kæresten Mie Skov. De to har dannet par siden OL i London og har sønnen Benjamin Noah sammen. (Foto: All Over Press) Sport og Spil Ramt af hjerneblødning: Vennerne savner dansk stjerne

1 kommentar
Vis kommentarer