Sløve udlændinge blev kanonføde for danskerne

Badminton Danmark var ikke imponerede over de gæster, de selv havde inviteret til Copenhagen Masters

FREDERIKSBERG (Ekstra Bladet): Med sejre i alle fem kategorier gjorde danskerne rent bord til dette års udgave af Copenhagen Masters.

Og selv om Badminton Danmark selv har inviteret de udenlandske spillere, er de ikke tilfredse med det, de leverede mod deres danske modstandere.

- Jeg synes, at niveauet er bedre (end sidste år red.), men det må også godt blive endnu bedre, siger René Toft, der er formand for hovedbestyrelsen i Badminton Danmark.

På banen oplevede spillerne dog ikke, at niveauet hos de udenlandske modstandere var bedre end tidligere.

- Hvis jeg skal være helt ærlig, så synes jeg ikke at kvaliteten er steget. Jeg så gerne, at man lavede en anden type turnering. Jeg synes stadig at traditionen er god, men jeg tror godt, at man kunne gøre noget anderledes, siger den tredobbelte vinder af Copenhagen Masters, Viktor Axelsen, til Ekstra Bladet.

Badminton Dansk badminton-komet drømmer om stort OL

Udlændingene var på papiret gode modstandere, men lige som tidligere år, viste de ikke det niveau, som sikrede dem invitationen til turneringen.

Hos Badminton Danmark frygter man, at det går ud over publikumsoplevelsen, men man erkender også, at det kan være svært at vælge modstandere var øverste hylde.

- Vi skal højere op med kvaliteten, det må være overskriften. Det er en invitationsturnering, og det er os, der bestemmer skuespillerbesætningen inde på scenen, og der kan vi godt hæve overliggeren, siger René Toft.

- Men vi må også erkende, at det er svært at få en aftale med nogle store spillere, når det er OL-år, lyder det videre.

Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen ser frem mod OL, men medaljer er et fyord (Foto: AP) Badminton Medaljer til OL? Så kan vi slet ikke finde ud af det

2 kommentarer
Vis kommentarer