Tre måneder efter hjerneblødning: Boe og Mogensen sejrer

Efter mere end tre måneder uden kamp gjorde Carsten Mogensen onsdag comeback og vandt sammen med Mathias Boe

Carsten Mogensen er vendt stærkt tilbage efter sin hjerneblødning i februar (Foto: Polfoto)
Carsten Mogensen er vendt stærkt tilbage efter sin hjerneblødning i februar (Foto: Polfoto)

Badmintonspilleren Carsten Mogensen var onsdag tilbage som deltager i en stor turnering, da han sammen med makkeren Mathias Boe spillede kamp i første runde af Super Series Premier-turneringen Indonesia Open i Jakarta.

Comebacket blev en stor succes, da det kinesiske par Li Junhui og Liu Yuchen blev nedlagt 21-16, 22-20 i løbet af 38 minutter.

Carsten Mogensen har været væk fra rampelyset siden februar, hvor han under EM i Rusland fik konstateret en såkaldt aneurisme i hjernen og måtte opereres.

Carsten Mogensen har fokus på en tur til Rio. (Foto: Jakob Jørgensen) Badminton Efter hjerneoperation: Badmintonstjerne vil til OL

Siden har han kæmpet hårdt for at komme tilbage, og i sidste uge meldte han sig 100 procent klar til igen at spille badminton på højeste niveau.

Rigtige helte behøver ikke mere end et par timers søvn, før de er klar til et nyt glas champagne (Foto: Jakob Jørgensen) Badminton Mesterlanding: Helte med en lille fjer på

Boe og Mogensen, der i mange år har været Danmarks bedste herredouble, skal også til OL i Rio de Janeiro senere på året, hvis Mogensen ikke får tilbageslag.

På verdensranglisten er parret dumpet ned som nummer otte efter lidt mere end tre måneders kamppause.

De to nåede formentlig udhvilede frem, som det fremgår af nedenstående tweet.

1 kommentar
Vis kommentarer