Trods hård lodtrækning: Dansk komet flyvende fra start

Viktor Axelsen havde fået en hård lodtrækning i første runde i Singapore Open, men danskeren vandt sikkert

(Foto: Jakob Jørgensen)
(Foto: Jakob Jørgensen)

På papiret havde badmintonspilleren Viktor Axelsen fået en svær lodtrækning ved Super Series-turneringen Singapore Open, da verdensranglistens nummer 13, Wei Nan fra Hongkong, ventede i førte runde, men danskeren var flyvende.

Det tog blot 33 minutter for 22-årige Axelsen at sende Wei Nan ud af turneringen med de overbevisende cifre 21-13 og 21-11.

I begge sæt trak fjerdeseedede Viktor Axelsen fra allerede tidligt, og modstanderen fra Hongkong formåede på intet tidspunkt at dæmme op for danskerens farlige offensiv.

Ved 16-13 i dansk favør i første sæt tog Axelsen fem point på stribe til at lukke sættet, mens Wei Nan var langt efter i hele andet sæt.

På intet tidspunkt i kampen vandt Wei Nan mere end to point på stribe.

Inden kampen førte Axelsen 2-1 i indbyrdes møder, men de to sejre var kommet efter hårde tresætskampe. Onsdag i Singapore var der klasseforskel.

Nu venter sydkoreaneren Son Wan Ho, der er nummer 11 på verdensranglisten. Ham har Axelsen godt tag i for tiden.

Efter to nederlag til sydkoreaneren i 2014 har danskeren vundet de tre seneste møder. Så sent som i starten af april blev Son Wan Ho udspillet af Axelsen i India Open, hvor danskeren vandt med 21-11 og 21-11.

Senere onsdag skal også Jan Ø. Jørgensen og Hans-Kristian Vittinghus i aktion i Singapore.

0 kommentarer
Vis kommentarer