Annonce:
Annonce:

Viktor Axelsen fremragende fra start ved OL

Viktor Axelsen vandt sikkert sin første gruppekamp ved OL i Tokyo, hvor danskeren nu blot er en enkelt sejr fra ottendedelsfinalen

Se highlights fra Axelsens suveræne sejr
Annonce:
Følg Badminton

Hvis man kan tale om pligtsejr i sport, så er det nok en af den slags, Viktor Axelsen netop har taget ved OL i Tokyo, hvor østrigske Luka Wraber blev onduleret i to sæt (21-12, 21-11).

Et af Danmarks helt store guldhåb ved De Olympiske Lege levnede ikke den stakkels østriger megen chance i første skridt mod at forbedre bronzemedaljen fra Rio i 2016.

Luka Wraper frister en tilværelse som nummer 87 på verdensranglisten - temmelig langt efter Viktor Axelsen, der i skrivende stund er næstbedst i verden.

Artiklen fortsætter under billedet..

Viktor Axelsen måtte kæmpe en smule i begyndelsen af kampen, men fandt hurtigt fodfæste. Foto: ALEXANDER NEMENOV/Ritzau Scanpix
Viktor Axelsen måtte kæmpe en smule i begyndelsen af kampen, men fandt hurtigt fodfæste. Foto: ALEXANDER NEMENOV/Ritzau Scanpix
 

Det kunne tydeligt ses på Musashino Forest Sport Plazas bane tre, hvor de 7200 tilskuerpladser desværre enten stod tomme eller var besat med fotografer og journalister.

Axelsen fik godt nok en tung start og var nede 1-5 i første sæt, men derfra tog den 27-årige dansker den direkte vej mod toppen af Gruppe L til lyden af sporadiske klapsalver fra landstræner Kenneth Jonassen og vandt første sæt 21-12.

Østrigeren lignede ganske enkelt en, der brugte de fleste af sine kræfter på de første ti bolde og markerede sig i andet sæt mest med en let halten og et forpint ansigt, selvom han trods alt fik registreret 11 point på de majestætiske storskærme i Musashino Forest Sport Plaza.

I Viktor Axelsens anden og sidste gruppekamp venter finske Kalle Koljonen. Også her er danskeren storfavorit, men det er også kun gruppevinderen der går videre til ottendedelsfinalen.

Danmarks andet medaljehåb i herresingle Anders Antonsen skal i aktion søndag klokken 13 dansk tid.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Claus Hjort Frederiksen kræver åbenhed – men dørene smækkes i
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: