'Viktor, du er stadig en slyngel'

Et malaysisk medie er efter den danske badmintonstjerne Viktor Axelsen

Sejren kom i hus for 'slynglen'. Foto: Andrew Boyers/Ritzau Scanpix
Sejren kom i hus for 'slynglen'. Foto: Andrew Boyers/Ritzau Scanpix

'Viktor, du er stadig en slyngel, når du bryder reglerne'.

Sådan lyder det fra mediet The Star, der er det største engelsksprogede medie i Malaysia, hvor badminton er en meget stor sportsgren.

Baggrunden er, at den danske badmintonstjerne Viktor Axelsen valgte at se stort på reglerne om, at han ikke måtte spille i hvid under All England-finalen, da modstanderen Chou Tien-Chen som højstseedet havde valgt den klassiske farve.

Foto: Oli Scarff/Ritzau Scanpix
Foto: Oli Scarff/Ritzau Scanpix
 

Danskeren vandt finalen og omkring 520.000 kroner. Han valgte helt bevidst at omgå reglerne.

- I den her situation synes jeg, at reglen er lidt latterlig. Det så godt ud, og til for eksempel Wimbledon (tennisturnering, red.) spiller alle i hvidt, siger Viktor Axelsen til TV2.

'Undskyld, Viktor, men det er All England, ikke Wimbledon', lyder det fra mediet, der også beskriver, at Axelsen fik en bøde på omkring 1700kr. for forseelsen.

Selv har Axelsen kun latter til overs over for mediet. Det skriver han på Twitter.

- Jeg er slynglen, lyder det sarkastisk.

All England var en af de sidste sportbegivenheder i den vestlige verden, der blev færdigspillet, og den danske triumf satte et midlertidig punktum for fjerspillet.

Det var første gang i 21 år, at Danmark fik en sejr i herresingle ved All England.

Cristiano Ronaldo kan groft sagt købe, hvad der passer ham. Foto: Ritzau Scanpix Italiensk fodbold Har han lige brugt 70 millioner på en bil?

Allan Nielsens fodboldkarriere bragt ham rundt i Europa. Foto: NENT Group/Bjørn Jakobsen Premier League Allan Nielsen: Derfor måtte jeg væk

Jamal Murray er en stor stjerne i NBA, hvor han har skrevet en milliardkontrakt. Foto: Rick Bowmer/Ritzau Scanpix Anden sport Pludselig lå deres sexvideo på hans Instagram-profil

Den tredobbelte OL-guldvinder Marion Jones har pænt måtte aflevere guldet tilbage (Foto:AP) Sport Fra planetens hurtigste til fange nr. 84868/054