Vraget badmintonspiller kalder OL-udtagelse amatøragtig

Mads Conrad-Petersen kommer ikke til OL, og han er ikke imponeret over Badminton Danmarks udtagelsesforløb

Mads Conrad-Petersen, her til højre, kalder udtagelsesforløbet 'amatøragtigt'. (Foto: AP)
Mads Conrad-Petersen, her til højre, kalder udtagelsesforløbet 'amatøragtigt'. (Foto: AP)

Tirsdag blev OL-spændingen endelig udløst for de to danske herredoubler i badminton, som var i spil til pladsen i Rio.

Den hjerneopererede Carsten Mogensen, der for nylig gjorde comeback, og Mathias Boe fik billetten, da Badminton Danmark vurderede, at Mogensen var tilbage i så god form, at de to makkere vil stå stærkest ved OL.

Men i den forbigåede doublekonstellation med Mads Pieler Kolding og Mads Conrad-Petersen er sidstnævnte ikke tilfreds med forbundets ageren i udtagelsesforløbet, der blev forlænget på grund af Mogensens operation.

- Jeg kan ikke helt forstå, hvorfor det er blevet trukket i langdrag her efter Indonesien (Indonesia Open blev spillet i starten af juni, red.) Hvis de alligevel vidste det, kunne de lige så godt have meldt det ud, siger Conrad-Petersen til DR.

- Jeg har også et privatliv, der også har stået lidt stille, fordi man ikke har vidst, hvad sommeren skulle bruges på, så jeg synes, det har været en lille smule amatøragtigt - for at være ærlig, tilføjer han.

Carsten Mogensen er blevet helt fit efter sin hjerneblødning (Foto: jens Dresling) OL 2016 Hjerneopereret dansker klar til OL: Har overhalet lægebøgerne

Mads Conrad-Petersen og Mads Pieler Kolding slog det japanske par, der ellers netop har slået Boe/Mogensen (Foto: Jakob Jørgensen) Badminton Kæmpe OL-dilemma: Dansk par viser storform

Hos Badminton Danmark kan sportschef Finn Trærup ikke forstå kritikken, selv om han godt ved, det har været en hård periode for spillerne.

- Jeg kan garantere, at jeg ikke føler, det på nogen måde er amatøragtigt, siger Trærup til DR.

- Jeg er godt klar over, at det har lagt et pres på spillerne, og jeg er også klar over, at der har været en ferie (pausen efter Indonesia Open, der sluttede 5. juni, red.), der ikke har været så rar for spillerne, som den kunne have været, siger han.

OL i Rio begynder 5. august.

Mads Conrad-Petersen (th.) med makkeren Mads Pieler Koldin er utroligt skuffede over Badminton Vraget OL-par: Det er en kniv lige i hjertet

Carsten Mogensen, forrest, bestod testen med bravour i Indonesia Open (Foto: Jens Dresling) Badminton Lettet Mathias Boe: En ilddåb for Carsten og mig

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

3 kommentarer
Vis kommentarer