Annonce:
Annonce:

17 på stribe for Micki Nielsen

Den 21-årige knockoutkonge gik dog tiden ud for anden gang i træk

Micki Nielsen leverede profkarrierens bedste præstation, da han pointbesejrede brasilianske Dos Santos (Foto: Ernst van Norde).
Micki Nielsen leverede profkarrierens bedste præstation, da han pointbesejrede brasilianske Dos Santos (Foto: Ernst van Norde).
Annonce:
Følg Boksning

- Jeg er andet og mere end bare en knockoutbokser, der går i ringen for at slå min modstander i gulvet, sagde Micki Nielsen i onsdags til Ekstra Bladet.

I budskabet lå vist også, at den 21-årige Albertslund-fighter gerne vil anerkendes for sine boksemæssige kvaliteter, som visse kritikere har udtalt sig særdeles skeptisk om.

Røvfuld - og så på kærestens fødselsdag!

Lørdag aften viste Micki Nielsen så, at det rent faktisk går fremad med det rent boksetekniske, som træner Joey Gamache kæmper som en besat for at få få bygget på den store Nielsen-krop.

Annonce:

I sin professionelle kamp nummer 17 boksede Micki Nielsen sin hidtil bedste kamp i karrieren. Han skal stadig lære at passe bedre på sig selv og tanken har det også med at løbe delvis tør for brændstof, når Micki Nielsen når ud efter seks-syv omgange, men for pokker, hvor er der dog sket meget med unge Nielsen siden hans profdebut for tre og et halvt år siden.

Kessler-lærling løb tør for kræfter

Kroppen ligner endnu ikke Arnold Schwarzeneggers eller Mikkel Kesslers for den sags skyld, men der er tydeligvis kommet flere muskler og mere rank holdning over det hele.

Det lykkedes aldrig for Micki Nielsen at den 16 år ældre brasilianske modstander i kampen om WBC's internationale cruiservægtstitel, men de mange slag, der sad på kroppen af Julio Cesar Dos Santos, drænede sydamerikaneren så meget for energi, at Micki Nielsen nemt kunne cruise sejren hjem i de sidste fire omgange, selvom danskeren selv var godt brugt på det tidspunkt.

Mick Nielsen hastede til dopingkontrol umiddelbart efter den tårnhøje pointsejr (100-91, 110-90 og 99-91), så det var op til promotor Nisse Sauerland at sætte ord på Micki Nielsens præstation.

- Der er ingen tvivl: Dette var Mickis bedste præstation hidtil. Han er kun 21 år gammel, og man skal passe på med ikke at føre boksere for hurtigt frem, men med det, han viste i aften, tænker jeg, at han måske er klar til endnu større opgaver, end jeg umiddelbart havde forestillet mig for bare få måneder siden, lød det fra den tilfredse promotor.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
København skal være en by i provinsen
Annonce:
Annonce:

... Dom over Haas

Annonce:
Annonce: