Århundredets største boksebrag på plads?!

Den sædvanligvis meget faktuelle boksedatabase boxrec.com har annonceret, at Mayweather vs Pacquiao er faldet på plads

Floyd Mayweather med snedig mine - måske har han endelig sagt ja til Manny Pacquiao, så de kan mødes i i ringen. (Foto: AP)
Floyd Mayweather med snedig mine - måske har han endelig sagt ja til Manny Pacquiao, så de kan mødes i i ringen. (Foto: AP)

Enten var det en regulær fejl, eller også var det noget, der blev annonceret lidt for tidligt.

Men den velansete boksedatabase boxrec.com har inden for det seneste døgn haft kampen mellem Floyd Mayweather og Manny Pacquiao blandt deres 'kommende kampe', fastsat til 2. maj 2015 i MGM Grand i Las Vegas.

Den dato er allerede reserveret til en Mayweather-kamp, da han altid bokser under fejringen af den mexicansk/amerikanske helligdag 'Cinco de Mayo' i starten af maj.

Af Floyd Mayweathers profil hos boxrec fremgik det mandag, at hans næste kamp er mod Manny Pacquiao. Var det bare ønsketænkning, eller ved de noget, vi ikke ved?
Af Floyd Mayweathers profil hos boxrec fremgik det mandag, at hans næste kamp er mod Manny Pacquiao. Var det bare ønsketænkning, eller ved de noget, vi ikke ved?

Boksedatabasen har siden fjernet kampen igen, så det ikke fremgår nogen steder, at den er annonceret. Men 'nyheden' spreder sig i øjeblikket via de sociale medier med lynets hast i det internationale boksemiljø.

De sidste fem år har der været talt om kampen mellem ubesejrede Floyd Mayweather, den rigeste bokser nogensinde, og Manny Pacquiao, der har vundet VM-bælter i otte forskellige vægtklasser.

To gange har kampen været tæt på at blive arrangeret, kun for at falde på gulvet på grund af den ene og den anden uenighed - både økonomiske uenigheder, ballade om dopingtest og diverse andre forhindringer mellem de to store bokse-egoer og deres promotion-virksomheder.

I efteråret og hen over vinteren er snakken om, at kampen er tæt på, forstærket igen, og Pacquiaos promotor Bob Arum har endda været ude og sige, at de to boksere kan mødes to gange i 2015.

Det bliver blodig alvor, når Manny Pacquiao forhåbentlig brager sammen med sin ærkerival Floyd Mayweather i 2015. (Foto: AP) Boksning Syv boksebrag vi vil se i 2015

Ligesom både Mayweathers far, der også er hans træner, og Mayweathers onkel har været ude og sige, at kampen skal laves nu. Med boxrecs lidt for tidlige annoncering af det ubetinget største boksebrag, der kan arrangeres, begynder det at ligne noget.

For år tilbage blev det vurderet, at en kamp mellem Mayweather og Pacquiao kunne indbringe de to boksere 100 millioner dollars hver.

I dag ville begge nok været godt tilfredse med halvdelen af det beløb, selvom Mayweather (47-0, 26 KO) utvivlsomt vil kræve broderparten af kagen - han har de sidste par år har haft væsentligt bedre resultater end Manny Pacquiao (57-5-2, 38), der har tabt til både Timothy Bradley og Juan Manuel Marquez.

2014 blev lidt øv for superbokseren Nonito Donaire, da han blev stoppet af den amerikanske himmelstormer Nicholas Walters. (Foto: AP) Boksning TV: Årets fem største bokse-massakrer

0 kommentarer
Vis kommentarer