Aarhus-Ali debuterede med knockout

Danish Fight Night: 19-årige Ali Mohamed debuterede som prof-bokser med en TKO-sejr i 2. omgang

Ali Momamed kom flyvende ud til sin første kamp som professionel og stoppede sin modstander efter en regulær dragt prygl. (Foto: Jakob Jørgensen)
Ali Momamed kom flyvende ud til sin første kamp som professionel og stoppede sin modstander efter en regulær dragt prygl. (Foto: Jakob Jørgensen)

FREDERIKSBERG (Ekstra Bladet): Der var fuld gevinst i første forsøg, da Aarhus-bokseren Ali Mohamed lørdag debuterede som prof-bokser ved Danish Fight Night i Frederiksberg-Hallerne.

Den 19-årige superbantamvægter, der som amatør vandt tonsvis af metal ved både jyske mesterskaber og DM, havde fået en ganske rutineret modstander i georgiske Malkhaz Tatrishvili (13-9, 1 KO), som dog ikke kunne matche Ali Mohamed på hverken hurtighed, rækkevidde eller fodarbejde.

Efter at Tatrishvili nær var blevet stoppet af en række kombinationer, ikke mindst venstre hooks højt og dybt, i den første halvdel af første omgang, måtte Mohamed skrue en anelse ned for tempoet.

Det lykkedes Malkhaz Tatrishvili at redde sig ud af 1. omgang, men i 2. omgang blev presset bare større og større i det første minut af anden omgang, indtil georgieren forsvarsløs i tovene nær var trimlet ud af ringen og flere gange signalerede til kamplederen, at han var færdig for i aften.

Ali Mohamed, der er opvokset i Skanderborg, kunne dermed fejre et TKO ud for sin første prof-kamp sammen med træner Frank Holm og Sauerland-bokseren Dennis Ceylan, som han havde i sit ringhjørne.