Abraham vandt på svimlende knockout

Benene krøllede fuldstændig sammen under Robert Stieglitz i det fjerde VM-opgør mod Arthur Abraham

Arthur Abraham (t.h.) fik for alvor skovlen under Robert Stieglitz i det fjerde VM-opgør mellem de landsmænd. (Arkivfoto: AP)
Arthur Abraham (t.h.) fik for alvor skovlen under Robert Stieglitz i det fjerde VM-opgør mellem de landsmænd. (Arkivfoto: AP)

Arthur Abraham befæstede lørdag aften på stærkest tænkelige vis, at han stadig er blandt de bedste og mest hårdtslående supermellemvægtere i verden, da han stoppede landsmanden Robert Stieglitz i den fjerde kamp om WBO-titlen mellem de to.

Tre gange tidligere har de bokset tætte kampe - hvoraf en endte med, at Abraham blev stoppet på en øjenskade - men i lørdagens kamp i Halle ved Bielefeld blev Stieglitz udsat for et af den slags knockouts, der slider på en bokser.

De første fem omgange blev så jævnbyrdige, som de to boksere i deres andre kampe har været. En fremstormende Stieglitz slog mest og brækkede muligvis næsen på Abraham undervejs, men Abraham landede oftest de hårdeste træffere og havde held til at holde sin modstander, når han blev trængt i tovene.

Carl Froch vil nu bruge tid på familien - Fra Rachael og de to børn. (Foto: AP) Boksning 'Beckham er forsuttet og overbetalt' - 15 forrygende Froch-citater

Hårdtslående Abraham har en 'punchers chance' med alle modstandere, og det fik Stieglitz for alvor at mærke i 6. omgang, hvor han fik store problemer efter en serie af træffere fra WBO-mesteren.

Serien sluttede med en højre, der sad højt på panden, og derefter krøllede benene i en forsinket reaktion sammen under Stieglitz, der gik ned som et tårn i en ukontrolleret nedrivning.

Udfordreren kom på benene igen og tog sin tælling, men ringhjørnet valgte til den tidligere verdensmesters store fortrydelse at smide håndklædet - en nådeshandling, for Stieglitz var tydeligt rundtosset efter træfferen.

Se afgørelsen på kampen herunder:

Med sejren har Arthur Abraham ikke mere at bevise i kampe mod Stieglitz.

Den tyske 35-årige tysk-armener kan næppe true superbokseren Andre Ward, som han blev udbokset af i Super Six-turneringen i 2011, men hverken den svenske WBC-mester Badou Jack eller den nybagte IBF-meter James DeGale skal føle sig alt for sikre mod en mand med Abrahams rutine og ikke mindst slagkraft.

Paul Smith havde rigeligt med attitude med i ringen - han havde dog også alt for mange kilo med og endte med at blive udbokset noget så eftertrykkeligt. (Foto: AP) Boksning Ward destruerer modstander - og hjælper ham økonomisk

Abrahams sejr var en kærkommen opmuntring for Team Sauerland, der fredag aften måtte se deres sværvægtshåb David Price blive slået godt og grundigt ud i en EM-kamp mod tyrkiske Erkan Teper.

David Price røg bogstavelig talt langt ud i mørket med sit nederlag i EM-kampen mod Erkan Teper. Boksning Sauerland-chok: Sværvægter slukket i EM-kamp

7 kommentarer
Vis kommentarer