Ærlig Patrick om myrdet ven: Jeg boksede for Jørgen

- Mentalt var jeg slet ikke til stede efter de første tre omgange, nej, det var ikke særlig godt, erkender Patrick Nielsen

Følg Boksning

STRUER (Ekstra Bladet): Der gik mere end én time før Patrick Nielsen fik fred.

00.32 stod der på uret natten til søndag, da Patrick Nielsen kom ud fra lokalet, hvor han måtte drikke meget vand for at aflevere de ædle dråber til Anti Doping Danmark.

Forinden havde han gjort comeback i ringen efter 13 måneders fravær. Et comeback han ikke kommer til at huske tilbage på med særlig stor glæde. Bortset fra sejren.

Dommerne havde 98-91, men var den sejr til Patrick Nielsen virkelig så klar. Så indlysende. En del af de 1400 i hallen i Struer var i hvert fald meget skuffet over Patrick Nielsens indsats, og nøgtern set var sejren meget mere spinkel.

For det danske boksehåb fra Albertslund leverede langtfra en overbevisende indsats mod Beibi Berrocal fra Columbia.

- Mentalt var jeg ikke til stede efter de første tre omgange. Det var simpelthen ikke godt nok. Når du skal bokse, skal du være klar i hovedet. Jeg har haft en turbulent tid, og det påvirkede mig i ringen, siger Patrick Nielsen til Ekstra Bladet.

Dina kan ikke holde tårerne tilbage:

Han henviser til de seneste par uger, hvor der både har været opture og flere nedture. Først brød han med sin træner Joey Gamache, så blev han far, siden døde hans gode ven Jørgen Lund, der blev skudt sidste lørdag. Og endelig ramte anklagen om dopingsnyd ham torsdag aften, da han lillebror, Micki Nielsen, blev anklaget efter en kamp, han boksede i Sydafrika i sommer.

- Jeg har haft ét af de største og ét af de sværeste øjeblikke i den seneste uge. Det var stort at blive far, men det har påvirket mig virkelig meget at miste min ven, Jørgen Lund.

- Jeg kunne have aflyst kampen her i Struer, men jeg boksede den for Jørgens skyld. Det var i hans ånd, jeg gik i ringen, forklarer Patrick Nielsen.

59741313.jpg 

Det blev en slåskamp
Han var meget selvkritisk efter indsatsen mod Beibi Berrocal, som han havde store problemer mod. Patrick var i store problemer specielt i fjerde og sjette omgang, men han red stormen af.

- Det blev bestemt ikke den kamp, jeg havde håbet og drømt om. Det blev for meget slåskamp, fordi jeg ikke havde nok mentalt overskud til at styre kampen. Der er noget at arbejde videre med. Det vigtigste var, jeg fik sejren og nu kan komme tilbage i træningslokalet, påpeger Patrick Nielsen.

Det er ikke planen, at Patrick Nielsen skal bokse allerede i marts ved stævnet i Århus.

- Det ligger til, at jeg næste gang bokser ved stævnet i april, siger Patrick Nielsen, der måske kan få en kamp mod svenske Erik Skoglund.

- Jeg skal nok have en kamp eller to, før jeg møder en af de store, griner Patrick Nielsen, der godt kan se, at der er plads til forbedring.

Patricks fremtidsplaner: Jeg skal redde unge kriminelle

Patrick inden lørdagens comeback: Giv mig nu et stort navn

Stortudende Patrick opkalder sin søn efter bokseidol

Patrick: Jeg var rusten:

Seneste nyt

Himmelråbende åndssvagt, at vi først ophæver restriktionerne på tirsdag

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.