Afslører MMA-stjernes 'mørke side' før storkamp: 'Klynker som en pige'

Conor McGregor har ikke imponeret sparringspartneren Paul Malignaggi, der da også har forladt træningslejren i vrede

Følg Boksning

Der er nu kun 17 dage til årets boksekamp. MMA-kæmperen Conor McGregor møder comeback-bokseren Floyd Mayweather i Nevada.

Men irske McGregor er kommet i store problemer efter, at hans lejr har offentliggjort billeder, hvor sparringspartneren Paul Malignaggi er slået i gulvet.

Ifølge 36-årig Malignaggi er billedet nemlig slet ikke retvisende for, hvad der er foregået, og han har derfor lejren. Nu åbner han så småt op for sine oplevelser.

- I denne her uge vil jeg begynde at fortælle, hvad der faktisk skete. Han klynker som en pige, når han bliver ramt på kroppen, siger Malignaggi ifølge Boxingscene.com.

- Jeg vil ikke tale om hans taktik. Jeg har stadig noget etik, for jeg er ikke Conor, men jeg vil give den sande historie, lyder det fra Malignaggi.

Sparringspartneren fortæller, at han fortryder, at han stillede op for at hjælpe McGregor, og han afslører desuden, at han slet ikke er blevet betalt for arbejdet.

Artiklen fortsætter under billederne:

McGregor er kendt for store armbevægelser. Foto: AP
McGregor er kendt for store armbevægelser. Foto: AP

McGregor mod Mayweather er årets boksekamp, men førstnævnte virker til at være en skidt fyr, hvis man skal tro den skuffede sparringspartner. Foto: AP
McGregor mod Mayweather er årets boksekamp, men førstnævnte virker til at være en skidt fyr, hvis man skal tro den skuffede sparringspartner. Foto: AP
 

McGregor menes at tjene omkring 600 millioner kroner på fighten, men det mærkede Malignaggi ikke meget til.

- Jeg har aldrig i mit liv set så nærig en mand – i alle mine træningslejre. Jeg var i chok over den behandling, han gav alle andre, mens han selv kører en Lamborghini i Las Vegas, Når du bokser en så stor kamp, så kan du godt bruge lidt mere på træningslejren. Jeg havde forventet acceptable boligforhold, men det var der ikke, har Malignaggi fortalt FOX 5.

Hos Bleacherreport fortæller han også om, hvordan han pludselig var den eneste sparringspartner til McGregor og derfor skulle gå 12 runder i træk mod McGregor lige den dag, hvor UFC-præsidenten Dana White var på besøg i træningslokalet.

- Jeg fandt ud af, at der var en personlig agenda. Der var mørke intentioner i, hvad Conor gjorde, siger Malignaggi.

- Det handler kun om hans ego. Han prøver faktisk ikke at blive bedre. Han har et slæng med i sit hjørne, som fortæller, at han gør alt godt, selvom det er dårligt. Det handler kun om ham og cheerleading, siger Malignaggi videre til MMA-Hour.

Kampen 26. august bliver McGregors første professionelle boksekamp nogensinde, mens modstanderen Floyd Mayweather kommer med 49 sejre i 49 kampe, men kampen bliver til gengæld den 40-årige legendes første siden september 2015.

Real Madrid lokker UFC-stjernen

Verdens 100 mest kendte sportsfolk: Hvor er Caroline og Kevin?

Fra bistandsklient til milliardær: Sådan reddede han sin sport

Hvem er den nye Kessler? Her er de ti bedste bud

Mere fra Ekstra Bladet+

Den 4. november 2020 forgreb Danmarks regering sig på demokratiet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind