Annonce:
Annonce:

Alt kan ske i 'milliard-fight' : ’En kamp på liv og død’

En historisk kamp finder sted i Las Vegas til august, når Floyd ’Money’ Mayweather skal bokse mod MMA-superstjernen Conor ’The Notorious’ McGregor

Annonce:
Følg Boksning

Optakten har varet mere end et år. De to kæmpere har med jævne mellemrum svinet hinanden til på de sociale medier, og rygterne om en pay-perview kamp, der aldrig havde set sit lige, har kørt konstant.

Men nu sker det altså. En kamp, der på den ene eller anden måde vil gå over i historien.

Den pensionerede, ubesejrede bokseverdensmester kommer tilbage til en sidste kamp i mod MMA-stjernen over dem alle, Conor McGregor i en kamp, der vil gøre begge kæmpere endnu rigere.

Kampen bliver kaldt ’The Billion Dollar Fight’, selvom prognoserne skønner, at der ’kun’ er tale om en halv milliard – amerikanske dollars selvfølgelig.

Men når det kommer til resultatet af kampen, så er de færreste eksperter i tvivl om udfaldet.

Mayweather vil få sin sejr nummer 50.

Annonce:

- Selv pensioneret er han den bedste pund for pund bokser. Han kan det hele. Der er ikke nogen begrænsninger på ham. Det er en nybegynder, der skal bokse imod den bedste i verden, siger bokseekspert Brian Mathiesen til Ekstra Bladet.

Og MMA-ekspert Ehsan Faizzad er enig.

- Det er en utroligt besynderlig kamp. Vi har Floyd Mayweather, der er en af de bedste boksere overhovedet, der må bruge alle sine færdigheder. Han skal så bokse imod Conor McGregor, som kun må bruge én af sine mange kampsportsfærdigheder - Jeg ser Mayweather undvige venstre hånden fra McGregor og pille ham fra hinanden – måske over 12 runder og vinde på point.

Det bliver en taktisk affære imellem to kæmpere, der begge er kontraboksere, og de to kampsportseksperter er da også begge enige om, at McGregor kun har en chance for at slå Mayweather.

Annonce:

- Hvis han skal vinde, så skal han knockoute ham. Det er en kamp på liv og død, hvor det gælder om at slå hinanden ud. De har begge to et sæt hårdtslående hænder, der kan knockoute den anden, men når det er sagt, så ser jeg ikke rigtigt, at McGregor skulle have en chance for at slå Mayweather, lyder det fra Brian Mathiesen.

- McGregor er i MMA sammenhæng en af de bedste boksere overhovedet. Han ryster sine modstandere med sin fantastiske præcision, timing og den slagkraft, han er kendt for. Hans slag er snedige og kommer hurtigt. Det er hans timing og præcision, der gør forskellen. I kampsport kan alt ske – hvis han kan time Mayweather og få det perfekte slag ind på kæben, så kan McGregor slå ham, afslutter Ehsan Faizzad.

Kampen kan ende med at koste McGregor dyrt: Klausul i Mayweather-kamp kan koste dyrt: 'Tænk på søgsmålet'

Monster kampen er nu officielt på plads: Monsterkamp på plads: Mayweather i ringen mod MMA-stjerne

Her de rigeste sportsfolk i verden: 99 mænd og én kvinde: Her er verdens rigeste sportsfolk

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Det er en alvorlig situation, siger Mette
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: