Keller vandt i uskønt opgør

Den danske letmellemvægter slog sikkert sin engelske modstander, men det var langt fra en flot boksekamp

Smukt var det ikke, da Torben Keller vandt i Frederikshavn. (Foto: René Schütze)
Smukt var det ikke, da Torben Keller vandt i Frederikshavn. (Foto: René Schütze)

FREDERIKSHAVN (ekstrabladet.dk): Torben Keller var på hjemmebane i går til Nordic Fight Night-stævnet i Frederikshavn, og det kunne man godt mærke, da han gik rundt i arenaen – også selv om, at mange af de norske boksefans havde forladt salen, efter de havde set Cecilia Brækhus overlegne sejre i den forrige kamp.

Den rødhårede bokser fik udnyttet sin hjemmebanefordel og vandt en sikker sejr over britiske Terry Carruthers på trods af en uskøn anden halvdel af kampen, med scoren: 80-72, 78-74, 78-74.

Se også: Overlegne Brækhus vandt babebraget

- De første fire omgange er okay, men så bliver det ren kamp, der bokser jeg ad helvedes til, siger en træt, men glad Torben Keller til ekstrabladet.dk.

Styrede kampen
Det danske letmellemvægtstalent styrede kampen fra start til slut, men han havde dog lidt svært ved at komme helt ind på den meget fremadbrusende brite.

Men som omgangene gik blev begge boksere trætte, og dermed faldt det tekniske niveau i kampen også.

Se også: Svenske Skoglund vandt slagsmål

- Det havde måske været rart at gå de seks omgange inden de otte, siger den rødhårede bokser, der for første gang prøvede at bokse otte hårde omgange.

Ingen stress
Keller erkender, at der skal trænes mere, før han kan holde otte omgange, men han føler, at han er på rette vej, og det skyldes især hans hjemkomst til Danmark efter en længere periode i Berlin.

- Jeg har ingen stress og ingen savn længere. Jeg træner i Esbjerg, og så kan man godt køre hjem i weekenden. Jeg er ved at blive en gammel idiot, så det her familieliv trækker mere og mere, siger han.

Se også: Superbokser ydmyget i VM-brag

Næste gang Torben Keller kommer i aktion bliver formodentlig til juni i Aarhus.

kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen