TV: Knockout-konge slog modstander bevidstløs

Den frygtede kazakhstaner Gennady Golovkin tog sin 13. knockoutsejr i træk

Den tidligere WBA-mester Nobuhiro Ishida blev slået helt ud af den regerende WBA-mester, Gennady Golovkin.
Den tidligere WBA-mester Nobuhiro Ishida blev slået helt ud af den regerende WBA-mester, Gennady Golovkin.

WBA-verdensmesteren i mellemvægt, Gennady Golovkin, lagde lørdag aften lidt ekstra hype til sit navn, da han i Monte Carlo knockoutede den japanske veteran Nobuhiro Ishida (24-9-2, 9 KO) i 3. omgang.

30-årige Golovkin brugte første omgang på at finde sin syv år ældre modstander, men allerede i 2. omgang havde han Ishida i problemer med stor variation og præcision i slagene med begge hænder. Kazahstaneren ramte efterhånden som det passede ham med jabs, hooks og uppercuts, og efter godt to minutters boksning i 3. omgang slog han japaneren ud - helt ud under tovene - med en kort, heftig højre.

Gennady Golovkin (26-0, 23 KO), der promoveres af de ukrainske Klitschko-brødre, har dermed vundet sine sidste 13 kampe på KO eller TKO, deriblandt otte kampe om den WBA-titel, han erobrede i 2010.

Se også:

Se også: Calzaghes analyse: Kessler taber til Froch

Hvor den tidligere amatørverdensmester og OL-sølvvinder hele tiden har været undgået af andre topboksere i mellemvægt, så er kritikken dog fra flere sider så småt ved at dukke op. Golovkin har endnu ikke mødt en anden top-10 bokser. En storkamp mod eksempelvis vægtklassens konge, WBC-mesteren Sergio Martinez, eller mod mexicanske Julio Cesar Chavez Jr, burde dog være på trapperne i år. Så vil det vise sig, om Golovkin også kan fortsætte den altødelæggende stil, når han selv bliver ramt af en af de bedste.

Også i Las Vegas var der hårdtslående action lørdag, da de amerikanske slagsbrødre Brandon Rios (31-1-1, 23 KO) og Mike Alvarado (34-1, 23 KO) bragede sammen i en rematch for en vanvittig krig i oktober sidste år - en af kandidaterne til Fight of The Year 2012 - der endte med Rios som vinder på TKO i 7. omgang.

Se også:

Se også: Aarhus-bokser til Sauerland: Jeg er ingen pauseklovn

Mike Alvarado fik lørdag sin revanche og WBO's interim-titel i letweltervægt med en pointsejr over 12 hårde omgange. Nederlaget var det første i 26-årige Rios' prof-karriere. Den tidligere WBA-mester i letvægt krævede efter kampen en tredje kamp, hvilket Alvarado straks tilstod ham.

</p>

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere