Calzaghes analyse: Kessler taber til Froch

Mikkel Kessler er ikke den samme, som han var i 2007, da han boksede mod Joe Calzaghe - mener waliseren selv

Den 25. maj i O2 Arena i London går det løs. Enhver boksefan i verden har en mening om, hvad der kommer til at ske. (Foto: PA)
Den 25. maj i O2 Arena i London går det løs. Enhver boksefan i verden har en mening om, hvad der kommer til at ske. (Foto: PA)

Den pensionerede bokselegende Joe Calzaghe udkæmpede karrierens største kamp mod Mikkel Kessler foran 50.000 landsmænd i Cardiff i 2007.

Waliseren mener dog ikke, at Carl Froch den 25. maj i London kommer til at stå overfor lige så stærk en Kessler, som han selv mødte dengang.

- Mikkel var en bedre bokser, da jeg besejrede ham. Hans rekordliste hed 39-0, siger Calzaghe til The Daily Express.

- Jeg husker, at han slog hårdt og flyttede sig rigtig godt. Han ramte mig med nogle gode træffere, et par kanonkugler i 4. omgang. Men jeg tilpassede min stil, og han kunne ikke finde ud af det. I starten pressede jeg ham og gik lidt for meget på ham, så han kunne slå kontra på mig.

- Men i 5. omgang begyndte jeg at bevæge mig mere rundt og bruge mit jab mere, og derefter vandt jeg stort set resten af omgangene, siger Calzaghe, der vandt kampen på point og erobrede to VM-bælter fra Kessler.

Waliseren mener, at 34-årige Kessler modsat 35-årige Froch ikke er blevet bedre med alderen.

- Kessler er ikke så bevægelig, som han plejede at være, han er nemmere at ramme. Jeg har lagt mærke til, at han ikke flytter sit hoved, som han plejede at gøre. Han står lidt på flade fødder.

- Det vil passe Froch godt, for han kan ikke lide bevægelige modstandere, dem har han det svært med. Han kan bedste lide, at folk står foran ham, så han kan fyre slag af.

- Det er også en kæmpe fordel for Froch at bokse på hjemmebane. Han er blevet bedre med alderen, og i sine sidste par kampe har han været imponerende, siger Cazalghe, som dog advarer Froch mod at tro, at han bare kan fortsætte, hvor han har sluppet i sine sidste to hurtige KO-sejre mod Bute og Mack.

- Kessler bliver en helt anden hovedpine, vurderer den nu 41-årige Joe Calzaghe, der også mener, at han ville have vundet i flyvende stil over Carl Froch, hvis de to nogensinde havde nået at mødes i ringen.

Se også:

Se også: Froch: Jeg er større end Calzaghe

- Men sådan er boksning. Alle har deres egen mening, konstaterer 'The Pride of Wales'.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere