Polsk stortalent bokser i Frederikshavn

Den ubesejrede cruiservægter Mateusz Masternak bokser på Nordic Fight Night i Frederikshavn

Mateusz Masternak (t.v.) bokser den 13. april i Frederikshavn. (Foto: Bernd Wende)
Mateusz Masternak (t.v.) bokser den 13. april i Frederikshavn. (Foto: Bernd Wende)

Rudy Markussen har meldt afbud med en karrieretruende diskusprolaps i nakken, men det danske boksepublikum skal ikke snydes for topboksning, når der den 13. april afvikles Nordic Fight Night i Frederikshavn.

Den polske cruiservægter Mateusz Masternak (29-0, 21 KO) er således blevet tilføjet programmet, bekræfter Team Sauerland overfor ekstrabladet.dk efter forlydender i den internationale boksepresse.

Den 25-årige polak, der er nummer 9 på boxrecs verdensrangliste efter navne som Yoan Pablo Hernandez, Antonio Tarver og Marco Huck, møder i Frederikshavn Sean Corbin (15-3, 10 KO) fra Guyana.

- Vi er glade for at kunne give det skandinaviske publikum lejlighed til at se et af verdens største talenter i cruiservægt på nærmeste hold, siger promotor Nisse Sauerland.

- Masternak har utrolige evner i ringen, og hans rekordliste taler for sig selv. Han kommer til at ødelægge Corbin, mener den tyske promotor.

I Markussens fravær skal Dennis Ceylan, Micki Nielsen og Torben Keller løfte arven for dansk boksning. Den svenske letsværvægter Erik Skoglund, der præsterede dagens vildeste knockout på den sidste Fight Night i Esbjerg, møder Markussens tiloversblevne modstander, engelske Luke Blackledge, i en kamp om WBC's VM-titel for ungdomsboksere.

Endelig vil det norske publikum komme sejlende til Frederikshavn med koklokker og bjælder på for at se Cecilia Brækhus forsvare sine WBA/WBC/WBO-titler i weltervægt mod amerikanske Mia St. John.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere