Super-Brian vil i ringen – igen

- Jeg kunne godt tænke mig at møde Frans Botha, afslører Brian Nielsen, der er i dialog med promotor Kalle Sauerland

Kampen mod Evander Holyfield, som Brian Nielsen tabte i foråret 2011, er muligvis ikke den sidste for den aldrende boksestjerne. (Arkivfoto: Claus Bonnerup)
Kampen mod Evander Holyfield, som Brian Nielsen tabte i foråret 2011, er muligvis ikke den sidste for den aldrende boksestjerne. (Arkivfoto: Claus Bonnerup)

CALAHONDA (Ekstra Bladet): Han har lige smidt krykkerne, alligevel drømmer han om et comeback mellem tovene.

Super-Brian Nielsen kan være på vej mod en ny kamp i bokseringen.

Det afslører den snart 48-årige boksebamse i et stort interview i Ekstra Bladet Langfredag.

- Inderst inde kunne jeg rigtig godt tænke mig en kamp mere, men jeg ved også, at jeg er en gammel idiot, siger Brian Nielsen til Ekstra Bladet.

Brian Nielsen ligner lige nu ikke en bokser på vej tilbage i ringen. I januar blev han hofteopereret og blot én måned senere måtte han under kniven på ny.

Læs også:

Se også: Super-Brians smertehelvede forbi

Det viste sig, at protesen mellem den ny hofte og låret var sunket, så der blev ikke kun tale om at tilpasse protesen, men simpelthen om at sætte en ny og større ind mellem hofte og lår.

Det var mens Brian Nielsen lå på sofaen og kæmpede med smerterne, han fik en opringning på telefonen, der for alvor satte tankerne i gang. I den anden ende var promotor Kalle Sauerland.

Og de to har ikke kun talt om, hvordan det kommer til at gå Mikkel Kessler i maj mod Carl Froch.

Læs også:

Se også: Rudy Markussens karriere kan være slut

- Vi har talt lidt om modstandere. Riddick Bowe og Frans Botha er dem, vi har vendt. Jeg kunne godt tænke mig at møde Botha.

- Vi sparede faktisk sammen i seks-syv uger i 1992, da jeg var på træningslejr i USA. Jeg tror, vi sparede i mindst 200 omgange. Jeg gav ham næseblod, og han måtte også ned på kanvassen. Men han ramte nu også mig, erindrer Brian Nielsen, der lige nu er i tænkeboks.

- Jeg skal bruge seks-syv måneder til at komme i form, hvis jeg gør comeback igen. Så det kan være aktuelt om ni-ti måneder, fastslår Brian Nielsen, der på det tidspunkt er på vej mod de 49.Læs det store interview med Brian Nielsen i dagens udgave af Ekstra Bladet.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere