Boksestjerne gav oralsex på natklub og smed penge ud

Den dobbelte verdensmester Adrien Broner gik bersærk i Miami og smed om sig med penge

Kæmpetalentet Adrien Broner prøver at illustrere, hvor mange penge han tjener, ved at skylle 20 dollar-sedler ud i toilettet.
Kæmpetalentet Adrien Broner prøver at illustrere, hvor mange penge han tjener, ved at skylle 20 dollar-sedler ud i toilettet.

I en tid, hvor mange amerikanere kæmper for at holde skindet på næsen rent økonomisk, har det vel nok allerstørste amerikanske boksetalent lige nu, 23-årige Adrien Broner, nok forarget en og anden med sin seneste opførsel.

I et forsøg på at overgå Floyd 'Money' Mayweathers ekstravagante omgang med penge, skyllede Broner forleden pengesedler ud i toilettet på et hotelværelse i Miami. Begrundelsen var den noget kække, at de slemme sedler havde 'sneget' sig ned i lommen på ham.

Se det her.

Ferien i Miami var dog slet ikke overstået med det stunt for Cincinnati-bokseren. Broner gik også på scenen på en natklub og smed omkring sig med 15.000 dollars, hvorefter han tilsyneladende udførte oralsex på en stripper på scenen.

Se det her.

Og som om det ikke var nok blev Broner for en uge siden anholdt på en anden natklub i Miami, da han angiveligt bed en sikkerhedsvagt, der prøvede at stoppe et slagsmål, som Broner var involveret i. Bokseren blev løsladt mod en kaution på 1500 dollars og bedyrer sin uskyld:

- Det var en misforståelse. De troede, det var et stort slagsmål, men det var det ikke. Jeg slog ikke nogen. Der var ikke noget, sagde Broner til ESPN, hvorefter han dog gik på Twitter og undskyldte episoden overfor sine fans - efter iøvrigt med slet skjult stolthed at have offentliggjort de billeder, der blev taget af ham på politistationen.

Kæmpetalentet er ubesejret i 26 kampe som professionel og går den 22. juni efter at blive verdensmester i sin tredje vægtklasse, når han rykker to vægtklasser op for at møde WBA-mesteren i weltervægt, newyorkeren Paulie Malignaggi.

Tidligere har Broner erobret VM-bælter i superfjervægt og letvægt.

Se også:

Se også: BUM! Broner sammenlignes med Mayweather

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere