TV: Twitter-tosse siger undskyld til vred bokser

Efter at have fået en stor forskrækkelse, da han blev opsøgt af en vred bokser, valgte Twitter-bruger onsdag at give en personlig undskyldning på tv

James O'Brien lærte mandag en ganske enkelt lektie: Man skal opføre sig ordentligt.

Efter i længere tid at have forfulgt bokseren Curtis Woodhouse på Twitter med hånende og truende bemærkninger, fik han sig en forskrækkelse, da Woodhouse pludselig tilbød andre Twitter-brugere 1000 pund, hvis de kunne levere ham adressen på denne Twitter-troll, der forfulgte ham.

Se også: Sur bokser skræmmer internet-fjende fra vid og sans

Derefter kørte Woodhouse de 85 kilometer fra Hull til Sheffield for at banke på O'Briens dør og få en forklaring.

Den unge Twitter-troll sørgede dog for ikke at være hjemme, men onsdag mødtes han så med Woodhouse og gav en undskyldning på tv.

- Jeg var fjollet og barnlig. Når jeg ser tilbage på det kan jeg se, at jeg har gjort noget forkert. Jeg kan kun give min mest dybtfølte undskyldning til alle, jeg nogensinde har hånet på Twitter. Jeg har skuffet alle, mine venner, min familie. Jeg skammer mig, sagde James O'Brien.

Curtis Woodhouse, der udover bokser også er tidligere fodboldspiller for Birmingham og det engelske U21-landshold, godtog undskyldningen. Og forklarede, hvad der mandag fik ham til at tabe fatningen og køre til Sheffield for at finde sin plageånd.

- Mandag sad jeg på sofaen med min kone. Hun bruger nogle gange min Twitter-konto, og hun har set noget af det, der er blevet skrevet. Det skræmmer hende. Vi ved ikke, hvem fyren er. Og vi ved ikke, om truslerne er ægte. Så da han dukkede op igen mandag, kunne jeg se, at hun blev bekymret. Da tænkte jeg: 'Nok er nok. Nu stopper jeg det her.'

- Jeg ville banke på hans dør og sige: 'Det her stopper i dag'. Jeg ville forklare ham, at han havde gjort mig og min familie og mine børn urolige, og at jeg forventede, at det stoppede i dag. Jeg ville basalt set give ham hans livs forskrækkelse, fortalte Woodhouse, inden han blev introduceret for James O'Brien og fik en undskyldning.

</p>

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere