Dansk bokser udfordrer verdensmester

En rematch mellem Ahmed Kaddour og Ishé Smith blev pludselig endnu mere interessant, da Smith lørdag blev IBF-verdensmester

Ahmed Kaddour var sidst i kamp på Nordic Fight Night i Frederikshavn i september 2012, hvor han over otte omgange tog en snæver pointsejr mod den fysisk brølstærke englænder Max Maxwell. (Foto: René Schütze)
Ahmed Kaddour var sidst i kamp på Nordic Fight Night i Frederikshavn i september 2012, hvor han over otte omgange tog en snæver pointsejr mod den fysisk brølstærke englænder Max Maxwell. (Foto: René Schütze)

Aarhus-bokseren Ahmed Kaddour blev kendt for sin deltagelse i det amerikanske bokseshow The Contender og ikke mindst for sin rivalisering med amerikaneren Ishé Smith i samme show.

Lørdag erobrede 34-årige Smith overraskende sit første VM-bælte i karrieren, da han over 12 hårde omgange besejrede IBF-mesteren i letmellemvægt, Cornelius Bundrage. Og det åbner helt nye perspektiver for den revanchekamp, som Kaddour har tørstet efter, siden han tabte til Smith i 2004. Kaddour udfordrede allerede søndag Ishé Smith på Facebook.

- Han er min ønskemodstander, fortæller 31-årige Kaddour, der for nylig flyttede til London for at træne og kigge på mulighederne i den engelske hovedstad.

- Jeg har ikke kunnet komme over mit nederlag til Ishé, mest fordi jeg ved, jeg er bedre end ham. Alle som så vores kamp i The Contender vil fortælle, at jeg vandt kampen, selv Ishé ved det, og det er derfor, han har gået og gemt sig og ikke vil give mig den rematch, alle vil se, siger Kaddour om den kamp, der også af andre grunde er interessant.

- Jamen, under hele showet var vi ikke ligefrem de bedste venner. Fra dag 1 begyndte han at snakke lort og bagtale mig. Jeg fik nok af ham og konfronterede ham ansigt til ansigt, fortæller Kaddour om en af de dramatiske episoder i showet.

Se også:

Se også: Frustreret Kaddour: Jeg er bare en perker

Kaddours promotor Nisse Sauerland er yderst interesseret i at få sat kampen op i løbet af 2013. Hvis det kan lade sig gøre.

- Vi prøvede at få sat en rematch op til Nordic Fight Night for et års tid siden, men det lykkedes desværre ikke, fortæller Sauerland.

- Det er en kamp, der er nem at markedsføre, fordi der er en historie mellem de to boksere. Så den kamp giver rigtig god mening. Også fordi Smith måske ville se Ahmed som en relativt nem modstander i en VM-kamp, som der også ville være penge i. Det ville så bare være en fejl af ham at tro, det ville blive nemt. Hvis Ahmed træner og er i form, har han høj klasse, så det ville være en kamp, han også har en chance for at vinde.

- Men der er så mange agenter og managere, man først skal igennem, før man finder ud af, hvem der er i stand til at træffe beslutninger. Og nu hvor Ishe Smith er blevet verdensmester, ringer alle jo for at få en kamp mod ham. Så vidt jeg ved, er Smith nu involveret i Floyd Mayweathers bokseforretning, The Money Team, så det kunne i sidste ende være Mayweather, jeg skal tale med, og han er ikke den nemmeste person at få fat på.

- Men jeg har allerede ringet til dem i dag for at forhøre mig på mulighederne, og jeg vil arbejde videre på det, fortæller Nisse Sauerland, der regner med at sende Kaddour i kamp enten ved Froch-Kessler-stævnet i London eller på en Nordic Fight Night i juni.

Se også:

Se også: Kesslers tur gennem helvede

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere