Knockoutet efter 23 sekunder: ØV

- Det er bare op på hesten igen, siger Claus Bertino efter at være blevet lynknockoutet af tidligere OL-mester

Bertino gik i gulvet og kom ikke op igen (Arkivfoto: Carsten Snejbjerg/polfoto)
Bertino gik i gulvet og kom ikke op igen (Arkivfoto: Carsten Snejbjerg/polfoto)

Taktikken var klar på forhånd, da sværvægteren Claus Bertino sent lørdag aften stillede til start i Prizefighter-stævnet i England. Den lokale helt, Audley Harrison, der vandt OL-guld ved Sydney-Legene, skulle presses fra første sekund.

Og taktikken lykkedes da også for Bertino, men desværre holdt den kun i godt 20 sekunder. Så sendte Harrison en frygtindgydende blanding mellem et hook og en uppercut direkte ind på danskerens kæbe, og så var det ellers godnat Bertino, der blev stoppet efter 23 sekunder.

- Jeg var helt væk, og på den baggrund var det selvfølgelig helt i orden, at kamplederen stoppede kampen.

Se også:

Se også: TV: Har dansk bokser lært engelsk af Søvndal?

- Jeg var taget til England med den klare ambition at vinde Prizefighter-stævnet, og så var det selvfølgelig en øv-fornemmelse at blive stoppet efter 23 sekunder, men jeg er slet ikke ude og overveje at stoppe karrieren.

- Sådan et slag lykkes kun en ud af ti gange, men desværre valgte han at ramme den tiende gang, da han traf mig. Det er, hvad der sker, så jeg må bare op på hesten igen.

- Det er ikke jordens undergang at tabe en boksekamp, så nu tager jeg en snak med min promotor, og så skal jeg op i ringen igen, siger Claus Bertino til Ekstra Bladet.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere