Boksechok: Engelsk sværvægtshåb slået ud

En af verdens mest lovende sværvægtere, den hårdtslående og hidtil ubesejrede David Price, stoppet i 2. omgang

Thny Thompson kom i en slagudveksling på nært hold ud på siden af David Price og fik leveret et hook til siden af hovedet, som englæderen aldrig kom sig over. (Foto: PA)
Thny Thompson kom i en slagudveksling på nært hold ud på siden af David Price og fik leveret et hook til siden af hovedet, som englæderen aldrig kom sig over. (Foto: PA)

Det var den største opgave i profkarrieren for Liverpools store boksehåb, OL-bronzevinderen fra 2008, David Price. Og det gik helt galt.

Lørdag aften blev Price foran alle sine fans hjemme i Echo Arena stoppet i 2. omgang af den amerikanske veteran Tony Thompson (37-3, 25 KO), da det ellers så ud som om, den mere end to meter høje og 113 kilo tunge englænder var godt igang med at vinde sin 10. KO-sejr i træk.

Efter en forholdsvis afventende 1. omgang fra begge boksere fik Price i 2. omgang skudt sin tunge højre ind og havde Thompson hårdt presset i et hjørne. Men hvis englænderen dermed troede, at den 41-årige amerikaner - der tidligere har bokset to VM-kampe med Wladimir Klitschko - var rystet, skræmt eller ligefrem grydeklar, så blev han hurtigt klogere. Efter at han lige havde været svimmel først.

For i at hasarderet forsøg på at lukke opgøret blev Price selv truffet af et hook lige over øret og gik i gulvet. Det slag ramte så godt, at Price efterfølgende tumlede rundt på kanvassen uden at kunne finde sine ben, og da han endelig fik rejst sig, lignede han ikke en mand, der vidste, hvor han var, eller hvad han lavede der, hvor han nu befandt sig.

29-årige David Price (15-1, 13 KO) led dermed karrierens første nederlag, og hvis der er nogen, der kan bruge det til noget, så er det Manchester-bokseren Tyson Fury, der har sin egen lokale, verbale krig kørende med Liverpool-bokseren.

Se også:

Se også: Vildt had chokerer bokseforbund

24-årige Fury (20-0, 14 KO), der er omtrent lige så stor som Price, bokser den 20. april sin første kamp på amerikansk jord, når han i Madison Square Garden møder den tidligere cruiservægtmester Steve 'USS' Cunningham.

1 af 2 David Price prøver at overbevise kamplederen om, at han er klar til at bokse videre. Det vr han dog tydeligvis ikke, og han blev helt forståeligt stoppet. (Foto: PA)
2 af 2 Thny Thompson kom i en slagudveksling på nært hold ud på siden af David Price og fik leveret et hook til siden af hovedet, som englæderen aldrig kom sig over. (Foto: PA)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere