TV: Har dansk bokser lært engelsk af Søvndal?

Claus Bertino slår hårdt, men taler engelsk som en brækket arm

Det er nok meget godt, at Claus Bertino er draget til England for at bokse.

For chancerne for, at sværvægts-bokseren får held til at kommunikere med de indfødte er ærligt talt en kende begrænsede, vurderet udfra de sprogkundskaber, Bertino viser i tv-klippet over artiklen, hvor han taler om de kommende udfordringer.

Se også: Boksestjerne: Jeg har lavet historiens største aftale

Ja, faktisk virker det mest som om, at stakkels Bertino har fået sin engelskundervisning af sprogtalenter som Villy Søvndal og Ricard Møller Nielsen.

Men nu skal Claus Bertino jo heldigvis ikke bedømmes på sine evner til at kloge sig på udenlandsk, men på talentet i ringen.

I denne uge deltager den store dansker nemlig i bokseturneringen Prizefighter i York Hall i London, hvor han skal op mod kendte navne som Audley Harrison, Martin Rogan, Ian Lewison, Travis Walker, Albert Sosnowski og Timo Hoffmann.

Se også: Super-Brian skal lynopereres

Turneringen begynder 23. februar, og kampene bokses over tre runder.

- Jeg glæder mig utroligt meget til den specielle turneringsform, som jeg tidligere har stiftet bekendtskab med ved Bigger's Better stævnet. Der var jeg langt fra optimalt forberedt og ikke i nærheden af den form, som jeg er i nu. Den bitre erfaring fra Bigger's Bette" vil helt sikkert komme mig til gode, og jeg agter at hente Prizefighter-trofæet med tilbage til Danmark, siger Bertino i anderledes letforståelig stil til lionheart-boxing.dk.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere