Super-Brian skal lynopereres

Hofteoperationen fra januar var ikke helt vellykket, så den tidligere boksestjerne skal under kniven igen i morgen tidlig

Brian Nielsen skal under kniven igen. (Foto: Thomas Sjørup)
Brian Nielsen skal under kniven igen. (Foto: Thomas Sjørup)

Super-Brian skal under kniven igen.

For det har vist sig, at hofteoperationen i begyndelsen af januar, ikke var helt så vellykket som forventet, så den tidligere danske boksestjerne skal tilbage på operationsbordet i morgen tidlig.

Læs også:

Se også: 'Jeg elsker dig'

- Heldigvis er der kun tale om et mindre indgreb, men det er da alligevel irriterende at jeg nu skal opereres igen, siger Brian Nielsen til ekstrabladet.dk.

Indgrebet skyldes, at hoften 'gnaver' ved lårbenet, så de spanske læger nu skal have tilpasset den ny hofte med lårbenet i den snart 48 år gamle krop.

Boksning - 13. feb. 2013 - kl. 17:07 TV: Bokser suspenderet efter idiotisk knockout

- Umiddelbart så det hele fint ud efter operationen i begyndelsen af januar, men jeg kunne alligevel ikke forstå, at jeg blev ved med at have smerter og haltede som bare pokker. Men undersøgelser har vist at hoften og lårbenet ikke passer helt sammen. Det er så det, der skal ordnes nu, siger Brian Nielsen.

I første omgang havde han fået besked om, at der kunne gå op til flere uger før han kunne komme på operationsbordet, men fik i dag et opkald fra hospitalet om, at han skal opereres allerede i morgen tidlig.

Se også: Kesslers tur gennem helvede

- Det er dejligt, så nu håber jeg snart at kunne gå normalt igen - og være uden smerer, siger Brian Nielsen, der forventer at være indlagt et par dage og vil være klar til at kunne komme tilbage på golfbanen i løbet af tre-fire uger.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere