'Jeg elsker dig'

Evander Holyfield og Mike Tyson er blevet forsonet - 16 år efter det berømte ørebid

Evander Holyfield og Mike Tyson er blevet genforenet. (Foto: AP)
Evander Holyfield og Mike Tyson er blevet genforenet. (Foto: AP)

Når man ser sådan et 250 kilo-kram, ville man jo nok normalt antage, at der aldrig har været et ondt mellem disse to mænd.

Det ville så være noget af en fejlslutning.

Læs også:

Se også: Hellig krig: Præst bed præsts øre af

Om aftenen 28. juni 1997 var der alt andet end varme følelser mellem Evander Holyfield og Mike Tyson, da den første pludselig og i dén grad mærkede den sidstnævntes tandsæt sluge en pæn luns af hans højre øre i tredje omgang af WBA-titelkampen på MGM Grand i Las Vegas.

Vi hænger sammen
Nu 16 år senere er hadet skyllet ud i glemslens kloak, og ingen er så fine venner som de to gamle boksebamser.

– Jeg ønskede bare at hilse på Evander, mand. Jeg elsker ham. Vi hænger ubrydeligt sammen og vil gøre det resten af vore liv, sagde en meget, meget glad Mike Tyson efter den kærlige infight.

Læs også:

Se også: Mike Tyson: Jeg var en sindssyg mand

46-årige Tyson er på turné med sit show, der fortæller historien fra den barske start i Brooklyn, rejsen til tinderne – og den dybe nedtur. Turen bragte ham forbi Chicago, hvor den fire år ældre Evander Holyfield havde indtaget et supermarked for at lancere noget mere jordnært – ’Evander Holyfields Real Deal Barbecue Sauce’.

På rette vej
Selv Evander Holyfield har set showet og siger, det meget godt fortæller, hvordan Tyson har forandret sig til det bedre.

– Showet er godt. Det fortæller, hvordan Tyson er kommet til en forståelse af, hvad han har gjort godt og skidt, og når man ikke ser sine problemer i øjnene, så kommer man aldrig over dem. Jeg tror, han sætter pris på, at jeg har tilgivet ham. Han har også tilgivet sig selv. Det er sådan, man kommer videre i livet, sagde Evander Holyfield.

Læs også:

Se også: Mike Tyson nægtet adgang til New Zealand

Men gud ved, om Holyfield nu alligevel ikke lurede lidt nervøst på, hvor Tysons tandsæt var henne, da han kastede sig om halsen på den gamle boksebamse ...

Men denne gang blev det, hvor det skulle. I et meget bredt grin.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere