Froch: Mikkel er for pæn til at gøre skade på

- Når jeg ser på Kessler, ser jeg et venligt, smilende ansigt, en pæn fyr, og jeg tænker: Jeg har ikke lyst til at gøre skade på Mikkel, fortæller IBF- verdensmesteren til ekstrabladet.dk

Hør Carl Froch fortæller om sit forhold til Mikkel Kessler i tv-interviewet over artiklen

Nederlaget mod Andre Ward i Super Six-finalen i 2011 piner Carl Froch på en anden måde, end det gjorde, da han mod Kessler i 2010 mistede både sin status som ubesejret og sin WBC-verdensmesterskab.

- Jeg har tabt som professionel, men jeg har tabt til den store Mikkel Kessler i en kamp, som jeg synes, kunne være faldet ud til begge sider, og så blev jeg fuppet af en lommetyv, der hedder Andre Ward, lyder det fra Carl Froch.

Læs også:

Se også: Vinderen må opgive VM-bælte

- Han er en spoiler. Han undviger, han holder. Han er effektiv, men han er ikke underholdende at se på. Og det er altså underholdning, vi gør i.

- Jeg blev fuppet i den kamp, ligesom Kessler blev det mod Ward. Jeg blev ikke tævet. Mod Kessler fik jeg lidt af en overhaling, Man kunne se på både mit og Mikkels ansigt, at vi havde slået hinanden i stykker. Men det var et nederlag med stolthed, hvor jeg kunne trykke hans hånd og sige, at han kunne få mit bælte, fordi han fortjente det.

Selv om Carl Froch mener, at hans fysiske form og antallet af slag, han dermed kan påføre sin danske modstander, foruden hjemmebanefordelen, er nok til at vinde revanchekampen i London, så er der dog også en faktor, der kan trække fra: Hans sympati for sin danske modstander.

Jeg kan lide Kessler
- Jeg vil ikke have et billede af Kessler i mit hoved, når jeg træner. For hvis jeg har det, kan det virke modsat, fordi jeg kan lide ham. Når jeg ser på Kessler, ser jeg et venligt, smilende ansigt, en pæn fyr, og jeg tænker: Jeg har ikke lyst til at gøre skade på Mikkel.

Læs også:

Carl Froch gav Mikkel Kessler et godt råd om at gå til kroppen på Brian Magee før kampen i Herning den 8. december. Men samtidig mener Froch ikke, at han lærte noget af at se Kessler slå en svag Magee. (Foto: Thomas Sjørup) Boksning - 5. feb. 2013 - kl. 15:01 Froch: Magee var svag mod Kessler

- Mod andre modstandere, der er fulde af skidtsnak, eksempelvis en amerikaner, jeg mødte - de snakker og snakker - så ser man ham for sig, og så træner man ekstra hårdt

- Men jeg vil slå Kessler med mine bedste slag, og jeg tror på, at jeg vinder, ligesom han tror på, at han vinder.

Hvis vi mødes ti gange, så går jeg da ud fra, at jeg ville vinde seks af kampene, kommer det med klar stemme og rolig selvtillid fra Carl Froch - knap fire måneder før, han møder Mikkel Kessler i ringen for anden gang.

I tv-klippet over artiklen kan du se den del af interviewet med Carl Froch, hvor han taler om Mikkel Kesslers personlighed og udseende. Uddraget er fra Carl Froch's besøg på Ekstra Bladet, hvor han svarede på svar fra ekstrabladet.dk's læsere.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere