Froch: Magee var svag mod Kessler

Mikkel Kesslers modstandere de sidste par år har ikke været noget at råbe hurra for, mener Carl Froch

Vi skal ikke forvente den store fest i trashtalk inden Mikkel Kesslers og Carl Frochs boksebrag i London den 25. maj. Dertil har de to boksere for stor respekt og sympati for hinanden.

Froch vil dog gerne tale om, hvilke fordele han har i forhold til sin første kamp mod Mikkel Kessler.

Englænderen mener således, at han er skarpere end Kessler, fordi han har haft sværere modstandere, siden han tabte til danskeren i Herning i 2010.

Mehdi Bouadla, Allan Green og Brian Magee gør med andre ord ikke indtryk på Carl Froch, der siden det første opgør mod Kessler har bokset Arthur Abraham, Glen Johnson, Andre Ward, Lucian Bute og Yusaf Mack.

- Mikkel vil opleve, at jeg slår meget mere, end han er vant til. Da vi boksede i Danmark, var jeg ikke på toppen rent fysisk. Men han vil opleve en intensitet, og han vil opleve den selvtillid, jeg fik af min sejr over Bute, og af at jeg har bokset mod stærkere modstandere siden vores sidste kamp, end han har, sagde Froch tirsdag, da han besøgte Ekstra Bladet.

Se også:

Se også: Froch: Kessler er en gentleman

- Kessler gjorde comeback (efter sin øjenskade, red.) og har bokset på et lavere niveau. Først Allan Green, og så Brian Magee. Allan Green og Brian Magee, helt ærligt, det gør dig ikke klar til en kamp mod Carl Froch, efter at jeg har slået Bute og vadet lige igennem Yusaf Mack, som jeg foldede sammen som en klapstol med et kropsslag. Så jeg har en fordel frem for Mikkel. Men han vil være klar, han vil være klar.

Den engelske IBF-verdensmester bedyrer, at han ikke lærte noget nyt om Mikkel Kessler af at se dennes knockoutsejr mod Brian Magee i december sidste år.

- Intet overhovedet. Intet nyt. Det var et kropsslag mod en svag Brian Magee. Han gik ned for et kropsslag og kom ikke op igen. Det skræmte mig ikke, sagde Froch, der fortalte, at han selv boksede med en brækket tommelfinger, da han mødte Brian Magee i 2006 og vandt et opslidende slag på knockout i 11. omgang.

Se også:

Se også: Kessler-kamp næsten udsolgt

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere