Så billigt kan du se Froch vs. Kessler

De billigste billetter til boksebraget 25. maj kan erhverves for blot 346 kroner

Mikkel Kessler og Carl Froch ved dagens seance i London. (Foto: AP)
Mikkel Kessler og Carl Froch ved dagens seance i London. (Foto: AP)

LONDON (Ekstra Bladet): Billetsalget til Mikkel Kesslers med spænding imødesete andet opgør mod engelske Carl Froch begyndte kl. 13.00 dansk tid i dag, mandag. Når det dobbelte VM-opgør om englænderens IBF-titel og Kesslers WBA-bælte løber af stablen sent om aftenen lørdag 25. maj, bliver der billetter for stort set enhver pengepung.

Mens de dyreste ringsidebilletter vanen tro ved store boksebegivenheder bliver en pebret affære til 500 engelske pund (omkring 4300 danske kroner), vil der også være mulighed for at overvære supermellemvægtsbraget for folk med væsentligt mindre spenderbukser.

De billigste adgangskort i O2 Arena, der på aftenen vil kunne rumme 17.000 boksefans, er nemlig til salg for blot 40 pund, hvilket nogenlunde på kroner og ører skulle svare til 346 kroner.

Der vil ikke være afsat en bestemt portion til hverken danske eller engelske boksefans, så det handler om at være hurtigt ude af starthullerne, hvis man vil overvære Kessler vs. Froch i levende live.

- Det er først til mølle-princippet, så danskerne skal ikke vente for længe, hvis de vil se kampen live, siger Kesslers promotor Kalle Sauerland til Ekstra Bladet.

Billetterne kan købes på www.theo2.co.uk. Ønsker man at købe en pakkerejse med enten boksebillet og hotel eller samme pakke inklusive flytransport til London, er rejsebureauet Travelsense (www.travelsense.dk) boksekampens officielle rejsepartner.

Endnu et fingerpeg om, hvor stort et tilløbsstykke kampen bliver, blev afsløret i umiddelbar forlængelse af boksernes pressemøde i O2 Arena. Blot 25 minutter efter, billetsalget var gået i gang, var der solgt 8000 adgangskort, og der er altså blot 9000 billetter tilbage i salg de kommende små fire måneder. Mon ikke, den røde lampe foran O2 Arena bliver tændt inden længe?

Har man ikke tid, lyst, lejlighed eller råd til at se Kessler live i den engelske hovedstad, kan kampen ses i tv som pay per view formedelst 500 kroner.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere