Froch: Kessler er en gentleman

Den engelske bokser vil langt hellere møde Mikkel Kessler end den 'beskidte spoiler' Andre Ward

Carl Froch havde kun ros til overs for Mikkel Kessler, da den engelske bokser gæstede Ekstra Bladet's tv-studie tirsdag formiddag, mens han til gengæld ikke havde meget ros til overs for amerikaneren Andre Ward, der er den ubesejrede verdensmester i rivalernes klasse, supermellemvægt.

- Han er en tricky, beskidt, forfærdelig spoiler af en bokser, sagde Carl Froch bl.a. om Andre Ward til Ekstra Bladets journalist Thor Carlskov, der interviewede englænderen.

Carl Froch har tabt til både Mikkel Kessler (i april 2010) og Andre Ward, og han ønsker brændende at revanchere begge nederlag - eller i hvert fald det ene af dem. Fordi Andre Ward er så uspændende en bokser, vil han meget hellere bokse mod Kessler.

Læs også:

Se også: Froch: Tænker på Kessler hver aften

- Jeg vil gerne have hævn for mit nederlag mod Andre Ward, men det betyder ikke noget for mig, sagde Carl Froch, der tabte til Ward i november 2011. Og allerede på forhånd var englænderen utilpas med kampen.

- Jeg ønskede ikke at bokse mod Ward, for han er en spoiler, der dukker og holder hele tiden. Han er ikke spændende at kigge på, siger den nu 35-årige englænder, der erkender, at et nederlag til Kessler kan være ensbetydende med et karrierestop.

- Potentielt set kan det blive min sidste kamp. Jeg tror ikke, jeg ville få en kamp mod Ward bagefter, hvis jeg taber til Kessler, siger Froch.

Læs også:

Se også: Kessler-kamp næsten udsolgt

Forinden havde han rost Kessler for bl.a. at være en gentleman, hvis ord man kan stole på. Han havde f.eks. troet, at Kessler ikke ønskede at bokse mod ham, og at Kessler ikke ønskede at bokse mod ham i Nottingham, men han var nu blevet klogere og havde fundet ud af, at det ikke var tilfældet.

- Han er en gentleman. Han er tough og stolt. Man kan forstå, hvorfor han kalder sig 'The Viking Warrior'. Udfordringen bliver at nedbryde ham mentalt, for fysisk er han meget stærk, siger Ward, der roser Kesslers toughness og modstandsdygtighed og i øvrigt kalder ham en flink fyr.

Læs også:

Se også: Før Kessler-kampen: 'Vi ku’ ha’ solgt 40.000 billetter'

Og så kalder han i øvrigt Kessler for en hårdere og mere underholdende bokser end Andre Ward.

- Kessler er langt toughere end Ward i evnen til at give og tage hårde slag, i mental styrke, en krigers instinkt. Ward er bare meget effektiv, siger Froch.

WBA-mester Kessler og IBF-mester Froch bokser 25. maj i O2 Arena i London, og vinderen står til et møde med den 28-årige Andre Ward, der stadig er ubesejret efter 26 professionelle kampe.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere