Dansk stortalent fik hurtig KO-sejr

Abdul Khattab stoppede ungarer i 2. omgang

Abdul Khattab vises til et ringhjørne, mens der tælles over Janos Varga. (Foto: Thomas Sjørup)
Abdul Khattab vises til et ringhjørne, mens der tælles over Janos Varga. (Foto: Thomas Sjørup)

BALLERUP (ekstrabladet.dk): Det 19-årige boksetalent Abdul Khattab tog prof-karrierens fjerde sejr, da han under seksdagesløbet i Ballerup Super Arena overvældede og stoppede sin ungarske modstander, Janos Varga (13-14-1, 11 KO).

Khattab kom i ringen til stor støtte fra cykelpublikummet og den gruppe af boksefans, der har fået øjnene op for den unge mellemvægter.

Og CIK-bokseren skuffede ikke. Efter en 1. omgang, hvor han lige skulle finde afstanden til den ungarske journeyman og åbnede sig for meget med store sving, fik Khattab i 2. omgang fat i sin modstander, der var i gulvet to gange, før en byge af kropsslag i det ene ringhjørne fik kampleder Freddy Rafn til at skåne Varga for mere.

- Jeg tror, jeg snitter ham oven på hovedet ved det første knockdown, så han mister balancen, og ved det andet knockdown var det en serie af slag, der fik ham til at gå ned, fortalte Khattab, der har stor glæde af sparring med Mikkel Kessler.

Se også:

Se også: Kessler sparrer med 19-årigt stortalent

- Det betyder meget for mig, at han støtter mig, og jeg kan virkelig mærke, at jeg har lært noget, når jeg kommer i ringen. Jeg bliver bedre fysisk, og jeg er blevet bedre til at køre på og finde en god rytme. Jeg går måske stadig lidt for meget efter at slå hårdt med min højre, men jeg er blevet bedre til også at få mit jab med, fortalte den unge mellemvægter efter de fem minutters boksning.

Træner Ricard Olsen var også godt tilfreds.

- Der er stadig nogle vilde sving, som han skal passe på med. Men i forhold til hans sidste kamp, hvor der var meget, der skulle rettes, er det blevet meget bedre. Jeg er tilfreds med Abduls indsats, sagde Olsen.

Aarhus-bokseren Stephan Alms vandt tidligere på aftenen også på KO.

Se også:

Se også: Alms vandt på KO: Han kiggede helt forkert

1 af 3 Khattab gik fra første sekund hårdt efter sin modstander. (Foto: Thomas Sjørup)
2 af 3 I 2. omgang blev Varga væltet af et hook, der strejfede ham oven på hovedet og gjorde ham svimmel, og derfra gik det stærkt. (Foto: Thomas Sjørup)
3 af 3 Abdul Khattab vises til et ringhjørne, mens der tælles over Janos Varga. (Foto: Thomas Sjørup)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere