TV: Kessler langer ud efter amerikansk kritiker

Mikkel Kessler har ikke meget respekt for den amerikanske bokseskribent Scott Gilfoid, som har for vane at svine den danske bokser til

Mikkel Kessler rynker på panden af den amerikanske bokseskribent Scott Gilfoid. (Foto: Screendump fra tv-indslag)
Mikkel Kessler rynker på panden af den amerikanske bokseskribent Scott Gilfoid. (Foto: Screendump fra tv-indslag)

Som professionel bokser må man finde sig i at være mål for kritik fra højre og venstre.

Mikkel Kessler er i den forbindelse ingen undtagelse, og den danske bokser har da også fået sin del af kritik gennem karrieren - selvsagt både af negativ og positiv karakter.

Læs også:

Se også: Kessler-kritiker kaster sig frådende over Froch

Men intet slår den ensidige negative kritik, den amerikanske bokseskribent Scott Gilfoid gang på gang retter mod 'The Viking Warrior'.

- Det er svært at blive rigtig ophidset over revanchekampen mellem IBF-mesteren Carl Froch og WBA-mesteren den 25. maj, skrev Gilfoid tirsdag på boxingnews24.com senest, da kampen mellem Carl Froch og Mikkel Kessler var blevet bekræftet.

Gilfoid er ligegyldig
Kritikkens effekt på Kessler kan dog bedst betegnes som en modstanders slag ud i luften mod den danske champ.

- Han kan ikke lide mig, og han kan ikke lide europæere. Han kan vel kun lide, er det Ward?, siger Mikkel Kessler med et smil på læben, da Ekstra Bladet TV taler med den danske bokser i onsdag.

Læs også:

Mikkel Kessler overvejer, hvornår nok er nok i en boksering. (Foto: Thomas Sjørup) Boksning - 16. jan. 2013 - kl. 15:30 Kessler: Måske er det slut efter Froch

For selv om kritik ofte fremprovokerer hævede parader, så tager Mikkel Kesler Scott Gilfoids ord med en verdensmesters ro.

- Jeg kan jo heller ikke lide ham. Han skriver kun dårlige ting. Jeg ved ikke, om han bare er ude på at gøre sig til en karakter, og jeg synes faktisk, han er ligegyldig at snakke om, slår Kessler fast.

Se interview med Mikkel Kessler om Scott Gilfoid i tv-indslaget over artiklen

0 kommentarer
Vis kommentarer