Kessler: Jeg får tiggerbreve

Den danske boksestjerne får omkring 15 mio. kroner for at møde Carl Froch – hans status af mangemillionær afstedkommer sære henvendelser

Mikkel Kesslers succes har bevirket, at folk, han ikke kender, beder ham om penge. (Foto: Thomas Sjørup)
Mikkel Kesslers succes har bevirket, at folk, han ikke kender, beder ham om penge. (Foto: Thomas Sjørup)

Med sit honorar på i nærheden af 15 mio. gode, danske kroner for at møde Carl Froch på en endnu ikke fastsat dato i løbet af foråret kommer Mikkel Kesslers samlede karriereindtjening op på den rigtigt lune side af 100 mio. kroner før fradrag af diverse udgifter til eksempelvis promotion, lønninger og skat.

Den hastigt voksende bankkonto, der blandt andet er fyldt op af honorarerne for møder med Joe Calzaghe, Andre Ward og Carl Froch, har gjort Kessler økonomisk uafhængig for resten af livet, hvilket han naturligvis sætter overordentlig stor pris på.

Men den kraftige eksponering af den danske supermellemvægtsbokser og hans solide indtjening har også en lidt kedelig bagside, fortæller Mikkel Kessler til Ekstra Bladet.

Den snart 34-årige bokser er notorisk kendt for at være et generøst menneske, men der er alligevel en grænse for, hvor god man skal være af sig, fortæller han.

- Jeg fik en mail en dag, hvor en fyr skrev til mig, at han ikke havde nogen penge, men hans kæreste havde fødselsdag, så om jeg ikke lige kunne give ham 1000 kroner.

- ’Er det en joke’, måtte jeg spørge mig selv og min manager. Ham gutten mente, at jeg havde så mange penge, at en tusse da ikke kunne betyde alverden for mig!

- Sådan noget forstår jeg simpelthen ikke. At man overhovedet kan få sig selv til at skrive den slags breve. Det kommer bag på mig, hver gang jeg får den slags henvendelser, siger Mikkel Kessler med en let hovedrysten.

Se også:

Boksning - 17. jan. 2013 - kl. 08:39 Kessler frygter hjerneskade mod Froch

0 kommentarer
Vis kommentarer