Bokseekspert: Kessler er stadig den bedste

Boksetræner Brian Mathiasen mener stadig, Kessler er bedre end Carl Froch, men motivationen bliver afgørende

Mikkel Kessler er favorit, siger Brian Mathiesen. (Foto: Thomas Sjørup)
Mikkel Kessler er favorit, siger Brian Mathiesen. (Foto: Thomas Sjørup)

Det bliver tæt, og det bliver en fremragende kamp, men resultatet bliver det samme som sidst.

Sådan lyder spådommen fra den professionelle boksetræner Brian Mathiasen, når han ser frem mod genopførelsen af boksebraget mellem Mikkel Kessler og Carl Froch, der skal bokses senere på året i England.

- Jeg ikke bare håber, jeg tror også, at Mikkel Kessler fortsat er 10 procent bedre end Carl Froch, siger Brian Mathiasen.

- Froch vil helt sikkert være bedre end sidst på grund af, at han er på hjemmebane, og han har noget at hævne. Men Kessler har også fået et par strenge mere at spille på, så jeg tror ikke, styrkeforholdet er meget anderledes nu, siger Brian Mathiasen.

Se også: 'Håber Kessler har fået mange penge'

De to boksere mødtes i april 2010 i Herning, hvor de gav hinanden en stor kamp, som Kessler vandt med alle tre dommerstemmer.

Tirsdag middag blev det så officielt, at der er aftalt en revanchekamp på engelsk grund, en kamp, der gælder Carl Frochs IBF-titel og den mindre titel, som Kessler har i WBA-regi.

- Jeg håber, at vi får en gentagelse af den første kamp. Så får vi en brandkamp, og vi får den vinder, vi helst vil have, siger Brian Mathiasen og ser tilbage på kampen i Herning.

- Mange siger, at hvis den første kamp var blevet bokset i Nottingham, så havde Froch vundet den, men det kan jeg ikke tilslutte mig. Aldrig i livet.

Se også: Kessler: Jeg er klar til 'krigeren' Froch

- Objektivt set, hvis man er fair, så havde han ikke en chance for at vinde den kamp. Den vandt Kessler klart. Det var en flot og lige kamp, men der var ingen tvivl om Kesslers sejr, vurderer Brian Mathiasen.

Hvis Froch har et våben i dag, der kan ændre styrkeforholdet, er det, at han formentlig brænder for at få revanche mod danskeren.

- Han er fodret med råt kød, når han får Kessler over til England. Kessler har tjent gode penge og har ikke noget at revanchere, så jeg kan frygte, at sulten kan opveje styrkeforskellen.

Se også: Kessler klar til Froch

- Mikkel Kessler skal have den samme motivation, så tror jeg, han vinder, siger Brian Mathiasen.

Der er endnu ikke offentliggjort en dato for kampen.

0 kommentarer
Vis kommentarer